SW araclari inanilmaz seviyorum ama bizim ulkemizde piyasasi yok maalesef. Zaten bizim insanimiz iyi araclara deger vermiyor. SW araclar candir hem bagaja istedigini yukler gidersin hem de yol tutuslari vs. cok iyidir. RS6 <3

Böyle olması daha iyi. Station Wagon'lar bu yüzden fiyat olarak biraz daha makuller bizim ülkede. İnsanlar daha kolay ulaşıyor. Bagajı geniş, daha oturaklı, şahsi fikrime göre daha güzeller. Sedan furyasını Passat, focus, Megane 4, Egea gibi modeller çok yükseltti.

Station wagon'ları genelde Türkiye'de apaçiler tercih etmediği içinde, temiz oluyorlar. Gündelik, sakin kullanıyor sahipleri.

Not: ( eski bir station wagon kullanıcısıyım )

SUV araçlar bana hantal geliyor. Alacaksın sedan bir araç hızlı tepkisi, az yakıt tüketimi vs. Daha iyi geliyor bana.
Araçtan araca değişiyor yeni jenerasyon SUV araçlar gayet iyi elektrikli aracım hiç olmadı ama corolla Cross e-cvt yüzünden hantal Skoda grubu beni atiklik olarak tatmin ediyor

Halk Tofaş Kuş serisinin SW modellerini ve birbirinden kötü sorunlarını gördükten sonra SW’lere travması oluştu.
Aile aracı diye ticari araba alan bir ülkenim halkından oturup da SW sürmesini sağlayamazsınız.