Müstkil evde oturmak, 2024 ve sonrası model arabaları kredi çekmeden almak, her yaz tatile gitmek. Aklıma bunlar geldi, sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 20
Sıfır Egea, LC Waikiki'den giyinmek, her gün et döner yemek ve Yozgat'ta 2 katlı bir ev sahibi olmak. Kalan parayı da faize yatırmak.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Müstkil evde oturmak, 2024 ve sonrası model arabaları kredi çekmeden almak, her yaz tatile gitmek. Aklıma bunlar geldi, sizce?
Siyasi partilere yakın olmak.
Zenginliğin asıl işareti bence bir şeylere vakit ayırma özgürlüğüne sahip olmak. Orta sınıf bir aile babasının veya çalışan annesinin bırakın hobileriyle ilgilenmeyi veya kendini geliştirmeyi, genelde çocuklarının sorularını cevaplayacak dahi vakti olmuyor. Bu neredeyse tüm dünyada böyle, bazı bolluk içinde olan ülkelerdeki yasal sınırlamalar sadece bu dediğim vakit işini ayarlayabiliyor.
Bana AKP'li dayıları teyzeleri andırdı, ahaberi andırdı. En garibanın 4 evi, 3 arabası, 2 at arabası, 1 el arabası var bu ülkede diyordu. Demek ki doğru diyorsunuz, bunlar sahipse zenginiz (!)Sıfır Egea, LC Waikiki'den giyinmek, her gün et döner yemek ve Yozgat'ta 2 katlı bir ev sahibi olmak. Kalan parayı da faize yatırmak.
Şu ekonomide AKP'li ve teyzelere kalsak, 2-3 evimiz, arabamız, kıyafetlerimiz olsa tamamdır, zenginsin. Bir de hafif göbeğimiz olsa tamam. Aslında zenginlik bu değil. Biz Türkiye'de en iyisine layığız; nereden baksan, 10-20 evin olmalı, 3 veya 4 Porsche Ferrari arabamız olmalı, yiyilecek altınımız olmalı, 3 veya 4 havuzlu villamız olmalı ve böylece vergi ödemeden malımıza mal katmalıyız. Türkiye'de şu anda zenginlik budur.Müstkil evde oturmak, 2024 ve sonrası model arabaları kredi çekmeden almak, her yaz tatile gitmek. Aklıma bunlar geldi, sizce?
Son düzenleyen: Moderatör:
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Yazdıklarınızın hiçbiri zenginlik değil bence. En fakirleri tatile gidiyor gördüğüm kadarıyla. Müstakil ev de normal evle aynı para neredeyse. Sıfır arabalar da ikinci eller ile aynı denebilir.
Benim aklıma gelmiyor. iPhone 15 kullanmak, her yıl yeni telefon alamk falan derdim de bakınca onları da sadece fakirler yapıyor. Adam kartala biniyor kızında iPhone 15 Pro var. Komik.
Telefonun var işte zenginsin. 
Başlığı tekrar okursan anlarsın.Yazdıklarınızın hiçbiri zenginlik değil bence. En fakirleri tatile gidiyor gördüğüm kadarıyla. Müstakil ev de normal evle aynı para neredeyse. Sıfır arabalar da ikinci eller ile aynı denebilir.
Benim aklıma gelmiyor. iPhone 15 kullanmak, her yıl yeni telefon alamk falan derdim de bakınca onları da sadece fakirler yapıyor. Adam kartala biniyor kızında iPhone 15 Pro var. Komik.