Atamızın İzinden
Deneyimli
Video 2 yıl öncesine ait olsa da şimdi daha fazla var bu tabelalardan. Türkiye'deki Arapça tabelalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Adana da, İzmir de, Hatay'da Arapça tabelalar sökülmüş ama 1-2 yıl önce o da. Yine astılar mı bilmiyorum.Saçma. Arap değiliz, olmayacağız. İngilizceye okeyim. Neticede Türkiye turist çeken bir ülke. Ama Arapça nedir ya? Ülkeyi iyice Araplaştırmaya çalışıyorlar. Sonra yurt dışına çıkarken "Bizi Türk'üz diye almıyorlar." diye ağlıyorlar. Almazlar tabii.
Adana da, İzmir de, Hatay'da Arapça tabelalar sökülmüş ama 1-2 yıl önce o da. Yine astılar mı bilmiyorum.
Hükümet buna el atmalı. Hükümet yapmasa bile belediyeler yapmalı. Birde bazı arap yalakaları arapça sökülüyorsa ingilizce de sökülsün diyorlar. Cidden ingilizce ile arapçayı bir tutuyorlar yaAsarlar. Ülkede Arap seviciden çok ne var Allah aşkına?
Hükümet buna el atmalı. Hükümet yapmasa bile belediyeler yapmalı. Birde bazı arap yalakaları arapça sökülüyorsa ingilizce de sökülsün diyorlar. Cidden ingilizce ile arapçayı bir tutuyorlar ya![]()
Vay be. Belediyeler de Hükümet de bu arap ve arap yalakalarının yanında ha.Hangi hükümet el atacak hocam? Bunları normal vatandaş, izinsiz mi asıyor sanıyorsun?Her olaydan hükümetin, en kötü belediyelerin haberi olur. Belediyeden habersiz kaldırıma duba koyamazsın.
Vay be. Belediyeler de Hükümet de bu arap ve arap yalakalarının yanında ha.
Buradan sonrası sıkıntıya girer hocam. 36'dan sonra hapse girmek istemiyorum... Ahahahhaha