Geçen annemi tedaş'dan aradılar yetişemedik telefona dedik ne alaka yani elektrik şirketi bizi niye arar. Ayda yılda bir elektrik kesintisi olduğunda bildiririz. Aradım geri tedaşı bizi neden aradınız diye sordum kadın ismimi soyismimi sordu adımı söyledim sonra soyadınız dedi? Yav ne yapacaksın soyadımı kardeşim neyse söyledim. Numara sizinmi dedi yok annemin dedim o zaman anneni ver telefona dedi. Bende müsait değil ben oğluyum dedim. Olmaz anneniz ile görüşmemiz lazım dedi, gizlilik bilmem ne bir şeyler saçmaladı. Dedim o zaman bir daha arasınlar kapattım telefonu. 1 saat sonra tekrar tedaş'dan aradılar açtım anket için bantkaydıymış. Saçma sapan işler.

Bende müsait değil ben oğluyum dedim. Olmaz anneniz ile görüşmemiz lazım dedi, gizlilik bilmem ne bir şeyler saçmaladı. Dedim o zaman bir daha arasınlar kapattım telefonu.
Alsınlar o "gizlilik" takıntılarını sızan veriler için de söylesinler. İş ahlakı yok bunlarda.

Müşteri hizmetleri değil de ben garanti ile sorun yaşıyorum klavyemi garantiye yolladım 2-3 hafta önce şimdi ne bir haber var ne de yapılıp yapılmadığı neredeyse 1 ay olacak bilgisayarımda klavyesiz vakit geçirmek zorunda kalıyorum.

TR de müşteri hizmetleri safi insanı sinir etmek için var. Orada çalışan insanların işi de zor ok de abi basit sorunları çözmek için bile bin dereden su getirip anlatmaya çalışıyoruz.