Ben bu işte yokum. Daha ülkeyi sıfırdan 100'e getiren adama saygı duymuyorlar ingiliz ajanı yahudi diyorlar. Farklı görüşlere saygı duymuyorlar. Ben de bu kafadaydım ama artık değilim bu ülke anca 20 30 yıla düzelir benim fikrimce.
Detaylar
Kim cevapladı?Kesinlikle katiliyorum Recep hocam. Insanimiz somurtuyor.
Bu kadar şeyin altında sahte sahte gülelim mi birbirimize deli gibi?Olumsuzluk vermemek adına şöylşe bir katkı yapayım:
Yolda yürürken somurtmayarak başlayabiliriz.
Bruhistan
Başarılı
Silivri'ye düşmek istemiyorsan maalesef evet.Bu kadar şeyin altında sahte sahte gülelim mi birbirimize deli gibi?
Mr.Patrick Jane
Uzman
Yolda sigara içip izmaritlerini yere, parklara, çimlere atanları tek tek tespit hepsini bir yere kapatıp onları orada sabahtan akşama kadar bu davranışın ne kadar kötü olduğuyla ilgili gayet sakin medeni bir şekilde bilinçlendirmekle başlayabiliriz öncelikle.
Saruman Paşa
Uzman
Kurtlar Vadisi'ni dünya üstünden silmek gerektiğini düşünmeye başladım ben son 1 hafta içinde. Herkes derin devlet diye bir şeyin varlığına inanıyor.Alakasız gelebilir ama sıfır bir gibi diziler yasaklanmalı, ülkede suç oranı eskiye göre arttıysa yarısı sıfır birden etkilenmiştir, dizinin anlattığı amaç güzel ama ergenler çok özeniyor.
Yeni konular
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
Yeni mesajlar
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347