hsyn96
Çalışkan
Çok kararsız kaldım, Euronet'i de pek beğendim. Operatör değiştirmek çok zahmetli değilse ara ara değiştirmek gerek aslında. Şimdilik Netgsm'e geçip sonrasında Euronet'e geçebilirim. Sabit IP fiyatı da önemli çünkü port açamıyorum. Fiyatlar yarı yarıya olduğu için 2.bir hat ile sabit internet ve sabit IP alsam bile fiyatlarının toplamı TurkNet'e anca yetişiyor.
Euronet iletişime geçin yeni fiyatlar ne olacak bilgi verirler belki.
Taahhütsüz internetlerde 3 ay bekleme var onun haricinde xDSL kodunu öğrenin 2 gün içinde kesinti olmadan geçiş yapılabiliyor, ben kullandığım firmadan en az 80 TL daha uygun bulursam geçiyorum, hem de denemiş oluyorum farklı firmaları.
Netgsm düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım, kod da veririm isterseniz.
Statik IP 89 TL ydi Netgsm'de. Şu an ne kadar bilgim yok. Aynı para ise kod ile beraber 348 TL geliyor aylık. Ve evet TurkNet'ten uygun oluyor. Netgsm başkasını getirirsen ondanda 40 TL indirim alıyorsun fiyat daha da aşağı indirebilirsin. Veya beğenmezsen 3 ay sonra çıkabilirsin bundan dolayı ben taahhütsüz firma kullanıyorum çok uzun süredir.
FixNet diye de bir şey var fiyatları ve ping değerleri uygun ama müşteri hizmetleri ve direkt hizmetleri konusunda net bir bilgim yok şu an.
FixNet yurt dışı sunuculu oyunlarda en düşük ping veren firmaydı yurt dışı sunucuları vardı hala var mı bilmiyorum, piyasaya bakınca az uygun firmalar arasında. Onda da arkadaşını getir kampanyası bulunuyor.