Çok kararsız kaldım, Euronet'i de pek beğendim. Operatör değiştirmek çok zahmetli değilse ara ara değiştirmek gerek aslında. Şimdilik Netgsm'e geçip sonrasında Euronet'e geçebilirim. Sabit IP fiyatı da önemli çünkü port açamıyorum. Fiyatlar yarı yarıya olduğu için 2.bir hat ile sabit internet ve sabit IP alsam bile fiyatlarının toplamı TurkNet'e anca yetişiyor.

Euronet iletişime geçin yeni fiyatlar ne olacak bilgi verirler belki.

Taahhütsüz internetlerde 3 ay bekleme var onun haricinde xDSL kodunu öğrenin 2 gün içinde kesinti olmadan geçiş yapılabiliyor, ben kullandığım firmadan en az 80 TL daha uygun bulursam geçiyorum, hem de denemiş oluyorum farklı firmaları.
Netgsm düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım, kod da veririm isterseniz.
Statik IP 89 TL ydi Netgsm'de. Şu an ne kadar bilgim yok. Aynı para ise kod ile beraber 348 TL geliyor aylık. Ve evet TurkNet'ten uygun oluyor. Netgsm başkasını getirirsen ondanda 40 TL indirim alıyorsun fiyat daha da aşağı indirebilirsin. Veya beğenmezsen 3 ay sonra çıkabilirsin bundan dolayı ben taahhütsüz firma kullanıyorum çok uzun süredir.

FixNet diye de bir şey var fiyatları ve ping değerleri uygun ama müşteri hizmetleri ve direkt hizmetleri konusunda net bir bilgim yok şu an.

FixNet yurt dışı sunuculu oyunlarda en düşük ping veren firmaydı yurt dışı sunucuları vardı hala var mı bilmiyorum, piyasaya bakınca az uygun firmalar arasında. Onda da arkadaşını getir kampanyası bulunuyor.

Euronet iletişime geçin yeni fiyatlar ne olacak bilgi verirler belki.

Taahhütsüz internetlerde 3 ay bekleme var onun haricinde xDSL kodunu öğrenin 2 gün içinde kesinti olmadan geçiş yapılabiliyor, ben kullandığım firmadan en az 80 TL daha uygun bulursam geçiyorum, hem de denemiş oluyorum farklı firmaları.
Netgsm düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım, kod da veririm isterseniz.
Statik IP 89 TL ydi Netgsm'de. Şu an ne kadar bilgim yok. Aynı para ise kod ile beraber 348 TL geliyor aylık. Ve evet TurkNet'ten uygun oluyor. Netgsm başkasını getirirsen ondanda 40 TL indirim alıyorsun fiyat daha da aşağı indirebilirsin. Veya beğenmezsen 3 ay sonra çıkabilirsin bundan dolayı ben taahhütsüz firma kullanıyorum çok uzun süredir.

FixNet yurt dışı sunuculu oyunlarda en düşük ping veren firmaydı yurt dışı sunucuları vardı hala var mı bilmiyorum, piyasaya bakınca az uygun firmalar arasında. Onda da arkadaşını getir kampanyası bulunuyor.
NetGSM'de karar kıldım, daha çok kişi kullandığı için güvenimi kazandı. Ayrıca ben kod ile baya bir kişi geçirebilirim sanırım. Bu sayede çok daha ucuza gelmiş olur. Olmadı birkaç ay sonra operatörü değiştiririz. Başımız ağrır diye değiştirmekten korktuğumuz için TurkNet'teyiz. Kod gönderebilir misiniz? Yarın geçeceğim.

Netgsm'de karar kıldım, daha çok kişi kullandığı için güvenimi kazandı. Ayrıca ben kod ile bayağı bir kişi geçirebilirim sanırım. Bu sayede çok daha ucuza gelmiş olur. Olmadı birkaç ay sonra operatörü değiştiririz. Başımız ağrır diye değiştirmekten korktuğumuz için TurkNet'teyiz. Kod gönderebilir misiniz? Yarın geçeceğim.

Mesajım silinmiş, kodu gördünüz mü? Yoksa tekrar atayım mı? Kod paylaşmak yasak herhalde

Euronet yeni fiyatları açıkladı, haberin olsun, beklenenden çok yüksek zam yapmışlar

Son düzenleme:
Mesajım silinmiş, kodu gördünüz mü? Yoksa tekrar atayım mı? Kod paylaşmak yasak herhalde

Euronet yeni fiyatları açıkladı, haberin olsun, beklenenden çok yüksek zam yapmışlar
Gönder tekrar. Sen yardımcı olduğun için, sen yararlan istiyorum.

Gönder tekrar. Sen yardımcı olduğun için, sen yararlan istiyorum.
Afterbyte'da yardımcı oldu aslında ama birinizi tercih etmek zorundayım, üzgünüm...

Web sitesinden başvuru yaptım, onlar bana ulaşacakmış. Şimdi ne olacak? E Devletten başvurumu isteyecek?
Telefon uygulamasını indirin sonra onların aramasını bekleyin, telefondaki temsilci ile tüm işlemleri beraber yapacaksınız

Ev interneti uygulamanın ismi "Netgsm internet". "Netgsm hesabım" isimli olan uygulama telefon hatları için.

Web sitesinden başvuru yaptım, onlar bana ulaşacakmış. Şimdi ne olacak? e-Devlet'ten başvurumu isteyecek?

Siz arasanız işlemler daha hızlı olur. Mesaj banım vardı yazamamıştım kodu paylaştığım için.

Siz arasanız işlemler daha hızlı olur. Mesaj banım vardı yazamamıştım kodu paylaştığım için.
Ve eklemeyi unuttum kod için faturası düzenli ödeyen birisi olmalı. Web siteleri üzeriden telefon numaranızı mı bıraktınız?

Son düzenleme:
Kod paylaştım diye ban yemişim, evet kod indirimi için her 2 tarafında faturalarını ödemesi gerekiyor ve zaten ödemezsen internetin kapanır, bundan dolayı herkes faturasını ödüyor. Ben unuturum diye fatura kesildiği gün ödüyorum ne olur ne olmaz diye. Bankamda otomatik ödeme olsa netgsm onu eklerim ama bende gözükmüyor

Beni 2 saat sonra aramışlardı sizi aradılar mı?

Son düzenleme:
Kod paylaştım diye ban yemişim, evet kod indirimi için her 2 tarafında faturalarını ödemesi gerekiyor ve zaten ödemezsen internetin kapanır, bundan dolayı herkes faturasını ödüyor.

Beni 2 saat sonra aramışlardı sizi aradılar mı?
Ben kendim arayarak başlamıştım işlemlere tavsiyemde kendi araması olur ama geri dönüş yaparlar.