Fiyata şikayet edenler TT fiyatlarından haberdarlar mı acaba? Tarifenin üstüne aylık modem ücreti de çabası. Diğer firmalarda zam yapacak. Her ISS'nın paket fiyatları oransal olarak yükseliyor. Değişen bir şey yok.
Aynı şeyi söyledim bir bakıma ama negatif emoji aldım. Tabii ki bu zamlar anlamsız ve tepki gösterilmesi gerekiyor ancak durum ortada.

Büyüyünce eski F/P'liği gitti bence. Taahhüte karşı çıkılsa da TR gibi ülkelerde gayet mantıklı geliyor, internetle alakalı sorun yaşamadığın sürece.
Ben hep söylüyorum taahhütlü internet en mantıklısı. Türknet'te artık dediğiniz gibi F/P olayını kaybetti ayrıca sürekli 4K videolar izlemiyorsan evde 20kişi wi-fi kullanmıyorsa ve yayıncı değilsen sırf ekranda 1000Mbps hızını görcem diye bu hıza gerek yok ben Türk Telekom Fiber 200Mbps kullanıyorum aylık 600 TL fazlasıyla yetiyor.

Yıllardır aynı muhabbet, TurkNet zam yapar herkes arkasından söver, sonra diğer sağlayıcılarda aynı haltı yer, ondan sonra hepsi " özgür internet, pingisz internet" cart curt diye tekrar TurkNet'e döner, fix 6 ayda bir oluyor, şaşmaz.

Senelik ödemiştik, 2 ayı kaldı. Kol gibi fiyat, zaten Kablonet'e geçmeyi düşünüyordum. VDSL için o kadar verilmez. İnternet bile lüks oldu, sebebi yüzde 52'dir. Bizleri de yaktılar kendileri gibi.

Turknet artık bence avantajını kaybetti. Taahhütsüz hizmet kullanmak artık kesinlikle mantıklı değil. Avantaj gibi sunuyorlar birde.
GigaFiber altyapısında kullanılmaya devam edilebilir, fiyat olarak piyasa ortalamasında kalıyor. Gerçi upload olarak rakipsiz durumda altyapı varsa kesinlikle kullanırım.
Peşin ödemeden dolayı 2-3 ay daha kullanım sürem mevcut sonrasında taahhütlü bir sağlayıcıyla devam edeceğim. GigaFiber kullanıcılarının bedelini ben karşılıyorum gibi geliyor artık bana. Altyapı getirirse tekrar dönüş yaparım.