La Grande Aquila
Uzman
Oynuyorum neyse yapacak bir şey yok o halde Turknet'ten devam şimdilik.
Oynuyorum neyse yapacak bir şey yok o halde Turknet'ten devam şimdilik.
Aynı şeyi söyledim bir bakıma ama negatif emoji aldım. Tabii ki bu zamlar anlamsız ve tepki gösterilmesi gerekiyor ancak durum ortada.Fiyata şikayet edenler TT fiyatlarından haberdarlar mı acaba? Tarifenin üstüne aylık modem ücreti de çabası. Diğer firmalarda zam yapacak. Her ISS'nın paket fiyatları oransal olarak yükseliyor. Değişen bir şey yok.
Ben hep söylüyorum taahhütlü internet en mantıklısı. Türknet'te artık dediğiniz gibi F/P olayını kaybetti ayrıca sürekli 4K videolar izlemiyorsan evde 20kişi wi-fi kullanmıyorsa ve yayıncı değilsen sırf ekranda 1000Mbps hızını görcem diye bu hıza gerek yok ben Türk Telekom Fiber 200Mbps kullanıyorum aylık 600 TL fazlasıyla yetiyor.Büyüyünce eski F/P'liği gitti bence. Taahhüte karşı çıkılsa da TR gibi ülkelerde gayet mantıklı geliyor, internetle alakalı sorun yaşamadığın sürece.
Taahhut'ten kastiniz 12 ay pesin odeme kampanyasi mi?Sene sonuna kadar kafam rahat, sene sonunda bir taahhüt daha çakarım![]()
Zaten internet, küçük ama kaliteli firmalardan alınmalı. Ne demişler, komünistlik parayı bulana kadardır.Büyüyünce eski F/P'liği gitti bence. Taahhüte karşı çıkılsa da TR gibi ülkelerde gayet mantıklı geliyor, internetle alakalı sorun yaşamadığın sürece.