Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Dün telefona (J610F) TWRP ile LineageOS yükledim ve kusursuz çalışıyordu ancak akşam telefona GApps indirmek için kapatıp tekrar recovery girmeyi denedim ancak TWRP açılmıyor, TWRP logo ekranında kaldı, download moda girmiyor, recovery çıkıyorum, sol üstte warranty bit recovery diyor ve tekrar recovery atıyor, Odin programı görmüyor, telefonu bilgisayara takınca telefon gözüküyor ancak etkileşime giremiyorum, bilgisayara ADB appcontrol indirdim, telefonu algıladı, ADB kısmına kod yazıyorum ama hiçbir işe yaramıyor, belki de yanlış kod yazıyorum (ADB devices yazınca telefon çıkıyor ama yanında offline yazıyor), nasıl çıkacağım ben buradan?

1724657985631.webp 1724657999300.webp

Son düzenleme:
Çözüm
ADB komutları tepki veriyor mu?
ADB reboot yazmayı deneyin.
Genelde ADB'yi sadece Sideload'a açıyorlar.

ADB devices yazdığım zaman telefon çıkıyor ama yanında offline yazıyor.

Akşam denemiştim ama olmamıştı şimdi oldu, telefon açıldı vallahi çok sağ olun hocam, ben telefonu tekrar yeniden başlattığımda aynı durum yaşamamak için ne yapmam lazım?

Şimdi ADB ile download moda sokup Odin'den başka TWRP veya o fox yüklesem düzelir mi?

Son düzenleme:
ADB devices yazdığım zaman telefon çıkıyor ama yanında offline yazıyor.

Akşam denemiştim ama olmamıştı şimdi oldu, telefon açıldı vallahi çok sağ olun hocam, ben telefonu tekrar yeniden başlattığımda aynı durum yaşamamak için ne yapmam lazım?

Şimdi ADB ile download moda sokup Odin'den başka TWRP veya o fox yüklesem düzelir mi?

Her ihtimale karşı bir stock ROM yükleyin.
Başka TWRP ve OrangeFox deneyin.

Şimdi OrangeFox yükledim umarım sıkıntısız çalışır.

Buradan indirebilirsiniz.
Elimde zaten yüklü vardı, ancak pek stok rom yüklemek istediğime emin değilim çünkü aşırı fazla kasıyor.

@Heribert Yavuz Hocam şimdi GApps indirmeyi denedim ama Updater process ended with ERROR: 1 hatasını verdi.