Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
11. sınıf dil öğrencisiyim. Hedefim ilk 10 bin. TYT çalışmalıyım ama ne zaman ve nasıl? Tüm TYT'ye birden başlayamam. Ben bir ayda sosyal kısmını halledip eleyeyim diyorum. Mantıklı mıdır? TYT sosyal bir ayda biter mi? Fen kısmı ne kadar sürede biter? On bin için nasıl çalışmalıyım? Günde kaç saat çalışmalıyım? Sıfır değilim kesinlikle ama sıfır noktasında olduğumu varsayarak cevap verirseniz iyi olur.

11'i sağlam tut yeterli, TYT yazın sağlam çalışırsan bir şekilde hallolur.

TYT bitmez. Bitti der bırakırsın, sonra unutursun. Azar azar her derse sürekli çalış.

Bitirip soru ve deneme çzöeceğim işte. Bırakırsam bir yılda unuturum zaten.

11'i sağlam tut yeterli, TYT yazın sağlam çalışırsan bir şekilde hallolur.
11'de bir şey yok ki. Sadece İngilizce var. Sayısal falan olsam dediğiniz mantıklı ama bu şekilde mantıklı gelmiyor.

TYT denemesi çöz, yanlış yaptığın konulara ve o konulara temel olabilecek konulara çalış.

Yok eğer sıfırdan TYT başlayasım var dersen de kamplarla birlikte şimdiden başla.

11'de bir şey yok ki. Sadece İngilizce var. Sayısal falan olsam dediğiniz mantıklı ama bu şekilde mantıklı gelmiyor.
Pardon dil kısmını görmedim benim hatam kusura bakmayın. Zaten işiniz TYT ile şimdiden yavaş yavaş çalışmaya başlayabilirsiniz, önünüzde uzun zaman var TYT çabuk unutulur.

Boşver sosyal, feni. Öncelikle Türkçe başla, eş zamanlı olarak matematik çalış. Konularla birlikte test çöz, arada bir de deneme çöz. Sosyal ve Fene 12'de başlarsın. YDT'yide sağlam tuttuğun sürece başarırsın. Başarılmayacak şey değil.