Oncelikle YDT senin icin daha degerli, bunun farkinda ol ancak YDT tek basina yeterli olmayacak, bunun da farkinda ol.
TYT calisma konusunda bence Turkce ve matematik calismaya simdiden basla. 2/3'unu bu iki ders olusturuyor ve simdiden baslamak cok isine yarayacaktir. Ben TYT sosyalin 1 ayda bitecegine inanmiyorum, iyi net yapmak istiyorsan daha fazla calisman gerekecektir ama sosyali 10'dan 20'ye cikarmak yerine matematigi 3'ten 23'e cikarmayi hedeflerdim ben. (Burada varsayim yaptim, cogu dilci matematikten cekiniyor) Fen konusunda ise fizige bakmani hic onermem, verdigin emegin karsiligini alacagina inanmiyorum. Biyoloji oldukca kolay sekilde emeginin karsiligini alabilecegin bir ders, kimya ise denemeye deger.
Gunluk 6 saatlik calisma suresi yeterli olacaktir. Isini sansa birakma, YDT'yi hic ihmal etme.

11.sınıf mantıklı bir zaman başlamak için. eksiklerini gidermek ve korktuğun konulara girişmen çok önemli.
bunu yaparak 11.sınıf notunu da yüksek tutabilirsin konular branş içerisinde aynı malum.
YDT için şimdiden gramer konularını hallet.
Reading için Reader at Work 1 kitabını öneririm.(sonra 2 ye geçersin.)
Ama ilk önce matematik konularını halletmeye bak 11 de çünkü 12 de yine hocandan grammar işleyebilirsin ha işlemesende grammar kolay aslında YouTube taktik kanalları var oradan bakabilirsin.
Ama 11.sınıf önceliğin matematik ve türkçe sonra fen sosyal 12.sınıf ise YDT ve TYT denemeleri,soru bankaları olsun.

YDT'de 50 soru bile yapsan TYT'de yaptigin her matematik sorusu seni one atacak. YDT'ye 2 kere girmis birisi olarak soyluyorum bunu. TYT matematigi ne kadar fazla yaparsan senin icin o kadar iyi olacaktir YDT'de.

Oncelikle YDT senin icin daha degerli, bunun farkinda ol ancak YDT tek basina yeterli olmayacak, bunun da farkinda ol.
TYT calisma konusunda bence Turkce ve matematik calismaya simdiden basla. 2/3'unu bu iki ders olusturuyor ve simdiden baslamak cok isine yarayacaktir. Ben TYT sosyalin 1 ayda bitecegine inanmiyorum, iyi net yapmak istiyorsan daha fazla calisman gerekecektir ama sosyali 10'dan 20'ye cikarmak yerine matematigi 3'ten 23'e cikarmayi hedeflerdim ben. (Burada varsayim yaptim, cogu dilci matematikten cekiniyor) Fen konusunda ise fizige bakmani hic onermem, verdigin emegin karsiligini alacagina inanmiyorum. Biyoloji oldukca kolay sekilde emeginin karsiligini alabilecegin bir ders, kimya ise denemeye deger.
Gunluk 6 saatlik calisma suresi yeterli olacaktir. Isini sansa birakma, YDT'yi hic ihmal etme.

6 saat Matematik+Türkçe+İngilizce mi bakayım?

file:///F:/indirilenler/11.S%C4%B1n%C4%B1f%20Dil%20Yar%C4%B1y%C4%B1l%20Tatili%20Ders%20%C3%87al%C4%B1%C5%9Fma%20Program%C4%B1-1.pdf

İngilizce hocasının aynı zamanda sınıf öğretmenimin attığı örnek program bu şekilde.

Bu.

Dosya Ekleri

11. sınıf dil öğrencisiyim. Hedefim ilk 10 bin. TYT çalışmalıyım ama ne zaman ve nasıl? Tüm TYT'ye birden başlayamam. Ben bir ayda sosyal kısmını halledip eleyeyim diyorum. Mantıklı mıdır? TYT sosyal bir ayda biter mi? Fen kısmı ne kadar sürede biter? On bin için nasıl çalışmalıyım? Günde kaç saat çalışmalıyım? Sıfır değilim kesinlikle ama sıfır noktasında olduğumu varsayarak cevap verirseniz iyi olur.
Konuları çoktan toparlamış olman lazım olduğu için o konuda bir şey demiyorum zaten. Elini sıcak tutmak için de haftada bir veya iki haftada bir deneme çözebilirsin. Her seferinde de farklı yayınevlerinin denemelerini çöz ki farklı soru tipleri gör.

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİV. -(İngilizce)2023Devlet0.12490,46733,7516,2517,505,7577,50
HACETTEPE ÜNİV. -(İngilizce)2023Devlet0.12471,70832,5018,7515,009,5073,75

GAZİ ÜNİV. -Ücretsiz2023Devlet0.12497,71523,7515,0015,508,2572,50

İstediğim bölüm ve ünilerin son seneki netleri. Son giren kişiye ait bu netler. Bu bölümün çok daha az netli ünileri de var ama Ankara içi istiyorum.

Konuları çoktan toparlamış olman lazım olduğu için o konuda bir şey demiyorum zaten. Elini sıcak tutmak için de haftada bir veya iki haftada bir deneme çözebilirsin. Her seferinde de farklı yayınevlerinin denemelerini çöz ki farklı soru tipleri gör.

Peki şu an geç mi? Konuları toparlamış durumda değilim ama sıfır da değilim. Son TYT netim 50 net ve uzun süredir çalışmadım. İlk denememdi.

@efedesu

6 saat matematik + Türkçe + İngilizce mi bakayım?
Ingilizce'yi dahil etmeden 6 saat diye dusundum ben. Sifir birine gore yazmamizi istemissin ve bence gunde 6 saat, matematik ve Turkce icin anca yeterli olur. Ingilizce icin ekstra sure ayirman gerekir. Daha once hic YDT cozmedim, sorulari nasildir bilmiyorum. O konuda hocan daha iyi tavsiyeler verecektir muhtemelen.

Hocanin attigi programa gelirsek ben biraz dostlar alisveriste gorsun programi oldugunu dusunuyorum. Kimi konular vardir gunlerce calisirsin, kimi konular vardir bir saatte halledersin. Durum boyle olunca 30 soruymus, 65 dakika tekrarmis cok gercekci durmuyor. Yeterince bol vaktin var, anlamadan gecmeni onermem. Sirf belirli soru sayisini doldurmak adina kendini kandirmak yapabilecegin en buyuk hatalardan biri olur. Her gun paragraf sorusu coz ama cidden anlayarak ve hatalarindan ders alarak coz. Her gun ayni sekilde TYT matematik calis ama bosuna vakit kaybetme, konuyu ve soruyu anlamak onceligin olsun. Cidden cok vaktin var ve eger iyi degerlendirirsen cok guzel bir siralama elde edebilirsin.
Bu sekilde ilerlemis olursan muhtemelen yazin sonuna dogru ciddi oranda ilerleme katetmis olacaksin. O zamanlarda sosyal ve fen calismaya da baslarsan cok iyi olacaktir. O donemlerde matematik ve Turkce icin denemeler cozersin, konu calismalari icin daha az zaman ayirirsin. Arta kalan sureyi de fene ve sosyale ayirirsin.

Peki şu an geç mi? Konuları toparlamış durumda değilim ama sıfır da değilim. Son TYT denemem 50 net ve uzun süredir çalışmadım. İlk denememdi.
Gec falan degil. Daha onunde bir bucuk sene var, niye gec olsun? Netin de fena degilmis baslangica gore.