SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Tekrardan merhaba,
Geçen açtığım konuda 1. TYT sonucum gelmişti fakat bayağı kötüydü şimdi 2. TYT sonuçlarımı sizinle paylaşmak istiyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Resimdeki 1. TYT sonuçlarım elimde fotoğraf olmadığından maalesef doğru ve yanlışları yazabileceğim sadece.

2.TYT sonuçlarım.
Türkçe: 28D 8y.
Sos: 12D 8y.
Mat: 1D 2y.
Fen: 0 (hiçbir konuyu hatırlamadığımdan yanlış yapmamak için yapmadım)
Ve sizce 11 sonuna kadar kaç netlere kadar çıkmam gerekir?

1. denemeye ait sonuçlar:

1733335347143.webp

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba,

Geçen açtığım konuda 1. TYT sonucum gelmişti fakat bayağı kötüydü şimdi 2. TYT sonuçlarımı sizinle paylaşmak istiyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Resimdeki 1. TYT sonuçlarım elimde fotoğraf olmadığından maalesef doğru ve yanlışları yazabileceğim sadece.

2.TYT sonuçlarım.
Türkçe: 28D 8y.
Sos: 12D 8y.
Mat: 1D 2y.
Fen: 0 (hiçbir konuyu hatırlamadığımdan yanlış yapmamak için yapmadım)

1. Denemeye ait sonuçlar:

Eki Görüntüle 104290
Türkçe ve sosyal zamanla artar baya kötü durumda falan değil ama matematik ve fen için aynısını söyleyemeyeceğim. Fenden konu hatırlamadığını söylemişsin fene sıfırdan başlamalısın sanırım. 1 soru bile çözememişsin durum pek iyi değil. Matematikte de konu bilgin yok sanırım hiç soru yapamamışsın. Kısaca fene ve matematiğe sıfırdan başlaman senin için en doğru karar olur.

Hedefine bağlı. Ayrıca şu neti görmem gerek diye kendini kısıtlama, zorlama. Çalışmana bak. Ayrıca eğer 10. sınıfsan YKS için çalışmak ilk 1K hedefin vs. yoksa senin için halen erken.

11. sınıfım hocam hedefim hukuk ama iyi bir okulda.

Türkçe ve sosyal zamanla artar bayağı kötü durumda falan değil ama matematik ve fen için aynısını söyleyemeyeceğim. Fenden konu hatırlamadığını söylemişsin fene sıfırdan başlamalısın sanırım. 1 soru bile çözememişsin durum pek iyi değil. Matematikte de konu bilgin yok sanırım hiç soru yapamamışsın. Kısaca fene ve matematiğe sıfırdan başlaman senin için en doğru karar olur.

Hocam matematik TYT başladım fene yazın başlamayı düşünüyorum.

11. sınıfım hocam hedefim hukuk ama iyi bir okulda.

Hocam matematik TYT başladım fene yazın başlamayı düşünüyorum.
Fene yazın başlama bence. Mart ve sonrası için çalışman senin için daha yararlı olur. Ayrıca ek vereceğim tavsiye girdiğin TYT denemelerindeki fen sorularını hocanla veya yapabilen bir arkadaşınla çözmen olur. Çok fayda sağlar sana.

Fene yazın başlama bence. Mart ve sonrası için çalışman senin için daha yararlı olur. Ayrıca ek vereceğim tavsiye girdiğin TYT denemelerindeki fen sorularını hocanla veya yapabilen bir arkadaşınla çözmen olur. Çok fayda sağlar sana.

Bunu yapacağım hocam teşekkürler. Ama 20 soru boş bıraktım hepsini sormak biraz abartı olabilir :D