RedBusters

Başarılı
Oydu buydu derken çalışmadım sınava. Son 1 ay kala paso Türkçe çözdüm. Sözcükte anlam cümlede anlam ve paragraf bitti. Dil bilgisine hiç bakmadım. Hedefim öyle çok yüksek değil. Tibbi sekreterlik ya da bilgisayar programcılığı istiyorum. Türkçe dışında bildiğim hiçbir konu yok. Türkçenin yanına diğer konulardan 20 net çıkarabilsem yeterli olur sanırım. Kısa sürede kolay net yapabileceğim hangi konular var genel olarak?

@Winner

Seç beğen al:
  • Fizik Bilimine Giriş
  • Kimya Bilimi
  • Kimya Her Yerde
  • Canlıların Sınıflandırılması
  • Ekosistem Ekolojisi
  • Güncel Çevre Sorunları
  • Dünya’nın Şekli ve Hareketleri
  • Doğal Afetler
  • Nüfus
  • Göç
  • Yerleşme
    • Bölme ve Bölünebilme
    • EBOB – EKOK
    • Temel Kavramlar
    • Sayı Basamakları

Hocam AYT nasıl sizin? AYT'nin neredeyse 4 sorusu 1 TYT sorusuna eşit puan olarak. AYT'den net arttırmak daha iyi bir fikir olabilir.

Hocam AYT nasıl sizin? AYT'nin neredeyse 4 sorusu 1 TYT sorusuna eşit puan olarak. AYT'den net arttırmak daha iyi bir fikir olabilir.
2 yıllık istiyor konu sahibi.

Seç beğen al:
  • Fizik Bilimine Giriş
  • Kimya Bilimi
  • Kimya Her Yerde
  • Ekosistem Ekolojisi
  • Güncel Çevre Sorunları
  • Doğal Afetler
  • Nüfus
  • Göç
  • Yerleşme
    • Bölme ve Bölünebilme
    • EBOB – EKOK
    • Temel Kavramlar
    • Sayı Basamakları
Mantığı da ekleyelim oraya.

• Veri - istatistik
  • Oran/Orantı
  • Problemler (10-14 soru arası çıkıyor)
  • Karışımlar/Karışımların ayrılması

Seç beğen al:
  • Fizik Bilimine Giriş
  • Kimya Bilimi
  • Kimya Her Yerde
  • Ekosistem Ekolojisi
  • Güncel Çevre Sorunları
  • Doğal Afetler
  • Nüfus
  • Göç
  • Yerleşme
    • Bölme ve Bölünebilme
    • EBOB – EKOK
    • Temel Kavramlar
    • Sayı Basamakları
2 yıllık istiyor konu sahibi.

Mantığı da ekleyelim oraya.
Elinize sağlık. 1 hafta boyunca bakıcam bu konulara. Bence şu daha kolay, bu konuları daha hızlı bitirirsiniz dediğiniz var mı aralarından öncelikli olarak? hocam 1 haftada halledilir derseniz hepsine tek tek oturur çalışırım sıkıntı değil. Konuların uzunluğunu bilmediğimden soruyorum hocalarım.

Elinize sağlık. 1 hafta boyunca bakıcam bu konulara. Bence şu daha kolay, bu konuları daha hızlı bitirirsiniz dediğiniz var mı aralarından öncelikli olarak? hocam 1 haftada halledilir derseniz hepsine tek tek oturur çalışırım sıkıntı değil. Konuların uzunluğunu bilmediğimden soruyorum hocalarım
Attıklarımı 1 günde bile bitirirsin (matematik biraz zorlar belki) Eğer bunları bitirirsen biraz daha konu önerebilirim.