DeadlyMania7 60

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
R9 380 ve R5 5600 bir sistemim var. Bu sistemde 2 ekran kullanıyorum. 3. ekranı bağlasam oyunlarda FPS düşüşü yaşar mıyım?
Ekran kartını RX 6750 XT yapınca 3. ekran kullansam yine olması gerekenden düşük bir FPS alır mıyım?

YouTube videoları ya da herhangi bir video ve Discord'da yayın izlemek veyahut Discord üzerinden yayın açmak tabii ki FPS düşüşü yaratır fakat o ekranların Idle pozisyonda sabit içerikler gösteriyor olması çok etkilemeyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube videoları ya da herhangi bir video ve Discord'da yayın izlemek veyahut Discord üzerinden yayın açmak tabii ki FPS düşüşü yaratır fakat o ekranların idle pozisyonda sabit içerikler gösteriyor olması çok etkilemeyecektir.

Donanım hızlandırmayı kapatınca stutter sorunu da ortadan kalkıyormuş. Diğer testlere baktığımda da 2 monitör ve 4 monitör testi bulabildim onda da 10-15 FPS oynuyor. Çok da büyük bir sorun değil.

Donanım hızlandırmayı kapatınca stutter sorunu da ortadan kalkıyormuş. Diğer testlere baktığımda da 2 monitör ve 4 monitör testi bulabildim onda da 10-15 FPS oynuyor. Çok da büyük bir sorun değil.
Genel anlamda büyük sorun değil evet haklısınız ama toplam aldığınız FPS değeri 50 ise etkileyecektir. Oynadığınız oyuna, yaptığınız işe göre değişecektir etki durumu.

RX 590 8GB var idi, ekran çözünürlüğümü 4k ya çektiğimde ekran kartı ısınmaya başlıyordu, fanlar devreye giriyordu. Ekran kartına etki edecek her şey performanstan yer.