Satış fiyatına göre vergi vereceksin.Vergi nasıl oluyor ne kadar oluyor mesela 4 tane ücretsiz ürün alacam onların vergisini ödeyecekmiyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Chomusuke
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ürüne bağlı. Sipariş kısmında gösterir zaten en son.Vergi nasıl oluyor ne kadar oluyor mesela 4 tane ücretsiz ürün alacam onların vergisini ödeyecekmiyim?
Nasıl?
Nasıl?
mefosane
Uzman
Kuzenim 10 15 kişiyi kayıt ettirdi, hala bir şeyler yaptırıyor. Yani çok zor boşuna uğraşır.Temuda ücretsiz eşyalar sipariş etme gibi olaylar var mış. Benim meraklı kardeşim de ürünleri seçmiş beleşe getirmeye çalışıyor. Bu işin sonunda başımızı ağrıtacak bir olay olur mu?
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Temu'dan kredi istedim. Hesabıma belli miktar kredi hediye ettiler. Belli bir siparişe %20 indirim kodu mevcuttu. Sepetinize eklediğiniz tek ürüne birden fazla defalarca bakarsanız o ürüne özel indirim tanımlanır. E hal böyle olunca kredi bile arttı indirimle birlikte.
rowdzel
Uzman
Neye göre kredi istediniz hocam ? Ben max. limitte bir sipariş verdim tahmini vergi dahil 1600₺ karşılığında da gün gün girerek totalde 450₺' ye yakın kredi topladım. Canlı destek falan var mı? Neye göre nasıl kredi istiyoruz ?Temu'dan kredi istedim. Hesabıma belli miktar kredi hediye ettiler. Belli bir siparişe %20 indirim kodu mevcuttu. Sepetinize eklediğiniz tek ürüne birden fazla defalarca bakarsanız o ürüne özel indirim tanımlanır. E hal böyle olunca kredi bile arttı indirimle birlikte.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Canlı destekten istedim. Üründe alt limitsiz ve gümrük sorunsuz sipariş mevcuttu ürüne özel.Neye göre kredi istediniz hocam ? Ben max. limitte bir sipariş verdim tahmini vergi dahil 1600₺ karşılığında da gün gün girerek totalde 450₺' ye yakın kredi topladım. Canlı destek falan var mı? Neye göre nasıl kredi istiyoruz ?
BerkehanÇepni1
Çalışkan
Temu'da ücretsiz eşyalar sipariş etme gibi olaylar var mış. Benim meraklı kardeşim de ürünleri seçmiş beleşe getirmeye çalışıyor. Bu işin sonunda başımızı ağrıtacak bir olay olur mu?
Bir ürün alırsa yanında seçtigi ürünü bedava veriyor.