Elimden bu geldi, teşekkür ederim görüşünüz için.

Hocam kısıtlı şeyler vardı Wix'te. Ben de çok tasarımcı değilim bu kadarını yapabildim. He yalan olmasın çok uğraşmadım, uğraşsam da daha iyisi çıkmazdı zaten.
Hocam, kendinizi bu kadar küçük görmenizi tasvip etmiyorum. Sonuç olarak denemeden bilemezsiniz. İlk siteniz olabilir, herkes ilk sitesini yaparken 4/4'lük yapmıyor. İnsanlar kendilerini geliştirip güzel siteler yapıyorlar, siz de eğer site yapmakla uğraşmak istiyorsanız yılmadan devam etmenizi öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani evet. Oyun için C# biraz garip olmuş ama. Unity yerine Godot tavsiye ederim ben. 2D oyun istiyorsan da Construct.

Zıkkımı karıştırıyorum sürekli :D Sanırım C++ olması lazım, emin değilim. Godot'a baktım daha önce ama çok cacık yok gibi. Hatta bayağı başlamıştım ama araştırmama göre iyi değilmiş pek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, kendinizi bu kadar küçük görmenizi tasvip etmiyorum. Sonuç olarak denemeden bilemezsiniz. İlk siteniz olabilir, herkes ilk sitesini yaparken 4/4'lük yapmıyor. İnsanlar kendilerini geliştirip güzel siteler yapıyorlar, siz de eğer site yapmakla uğraşmak istiyorsanız yılmadan devam etmenizi öneririm.
Katılıyorum, herkes annesinin karnından bilgili olarak çıkmıyor :D Herkes kötüden iyiye doğru gider.

Zıkkımı karıştırıyorum sürekli :D Sanırım C++ olması lazım, emin değilim. Godot'a baktım daha önce ama çok cacık yok gibi. Hatta bayağı başlamıştım ama araştırmama göre iyi değilmiş pek.
Yok Godot bayağı iyi şu anda. Unity C# doğru hatırlıyorsun. Ben Unreal seviyorum tercih meselesi :D

Mesela site ismine tıklamak ana sayfaya götürmüyor.

-Renk seçimlerin yanlış
-Resimden resime geçiş kör edici durumda
-Generic butonlar yok (diğer sitelerde alıştığımız şeyler)
vs. vs.

Şu site ile tek varkı biri table vb. ile yapılmış, biri daha yeni illetler ile.

Yok Godot bayağı iyi şu anda. Unity C# doğru hatırlıyorsun. Ben Unreal seviyorum tercih meselesi :D
Udemy'den ufak bir ders almıştım bir zaman. Ama sonra dili olan GD Script'i bırakma kararı aldım. Kötü ettim sanırım ama Unity ile devam edeceğim bakalım. Her neyse konu dağılmasın, teşekkür ederim <3

Mesela site ismine tıklamak ana sayfaya götürmüyor.

-Renk seçimlerin yanlış
-Resimden resime geçiş kör edici durumda
-Generic butonlar yok (diğer sitelerde alıştığımız şeyler)
vs. vs.

Şu site ile tek varkı biri table vb. ile yapılmış, biri daha yeni illetler ile.
Akrep Nalan güldürdü hocam :D O kadar mı kötü yahu?