Hans 29

Üstün
Makaleler
1
Hükümet olsanız yapmak istediğiniz ilk 3 şey ne olurdu? Türkiye'nin en büyük 3 sorunu nedir? Açıklamasıyla birlikte olsa iyi olur.

Benim görüşüm:
  1. Tarikatlar: Namazımı kılan ve dini gereklilikleri elimden geldiğince yerine getiren birisi olarak, FETÖ'den sonra tarikatların çok tehlikeli hale geldiğini düşünüyorum.
  2. Mülteci Problemi: Sadece Suriyeliler değil, abi Ukraynalıları da, Rusyalıları da hepsini göndermeliyiz bence. Ümit Özdağ'ı destekliyordum bir süre, ama sadece Suriyelilerden bahsediyor. Tamam, Suriyeliler daha büyük sorun, ama Ruslar bizim tarafımızda, yani 'Antalya, Mersin' burada aşırı fazla kira ve ev fiyatları enflasyon dışı fazladan arttı çünkü çok fazla emlak alımı yaptılar.
  3. Adalet: Anlatmama pek gerek yok bence. Kısaca, insan öldürenler 3-5 yıla çıkıyor. Kedi katili serbest bırakılıyor.

Son düzenleme:
Her türlü gelişme için mühandislerimizi, markalarımızı bol bol desteklerdim. Türkiye'nin de dünyayı yakalaması için üretimi bol bol arttırmaya çalışırdım.

Sokak köpeklerini kesinlikle kısırlaştırırdım, öğrenciler huzurlu bir şekilde okula gidemiyor.

Üniversitelerin yarısını kapatırdım, bir naneye yaramayan tonla bina var.

Mültecileri gönderirdim tâbi ki de.

Değişen sosyal medya/ yapay zeka standartları için güncel bir anayasa değişikliğine giderdim. Bunu güncel tutardım.

Kadınların iftira atmasının bedelini çok ağır bir şekilde ödemesi için iftira suçuna çok büyük bir ceza verirdim. Paraya dönüştürülemeyen hapis cezası verirdim. Delili olmayan hiçbir taciz suçuna da ceza vermezdim.