Mod dünyasına gerçekten hayranım. Mod yapımcılarına helal olsun, ortaya 10/10'luk işler çıkarıyorlar. Modlar o kadar başarılı ki, Bethesda'nın Skyrim Remastered'ı çıkarmama nedeni mod dünyası.
PS 6 gelince çıkarırlar.
Mod dünyasına gerçekten hayranım. Mod yapımcılarına helal olsun, ortaya 10/10'luk işler çıkarıyorlar. Modlar o kadar başarılı ki, Bethesda'nın Skyrim Remastered'ı çıkarmama nedeni mod dünyası.
Ne alaka bir sürü Bathesda yazılımı kullandım bu ürünün de optimizasyonunu beğenmediğim için eleştiriyorum nasıl duygusal anlamlara sahip bu firmalar sizin hayatınızda bilmiyorum.. Leş gibi optimizasyonu var. Ayar çekmek için uğraşmak gibi bir yükümlülüğüm yok.Ayrıca cidden para veripte aldın mı ki bu denli canhıraş saldırıyorsun firmaya?
Sen benim yapacağım küçük indie proje ile koskoca milyar dolarlık Bethesda'nın optimizasyona / motora ayıracağı bütçenin aynı olabileceğini falan mı düşünüyorsun bu ne kadar sığ kapasiteli bir cümle yaİstediğiniz kadar sallayabilirsiniz; yarın öbür gün oyun yapacak olsanız ya Unreal ya da Unity kullanacaksınız. Bu sebepten, tükürdüğünüzü yalamamak adına saçma sapan eleştiriler yapmanızı önermem.
Şu mesajdan sonra konteksi anlamanı beklemiyorum bile. Ben DLSS açarım, MFG de açarım. Cyberpunk'u böyle bitirdim. Teknoloji nimetlerini kullanırım, ama devoloperlar teknoloji nimetlerine güvenip optimizasyondan kıstıkları zaman ki son 2 senenin çoğu oyunu bu durumda, onu tastiklemem. Çünkü DLSS ve MFG kullanıcının yararına olması gereken şeyler, DLSS ile 150 FPS almak varken niye 60 FPS alıyorum? DLSS ve MFG zaten Native'den kısıp FPS'ye verebilmek için kullanıcıya sunulmuş bir opsiyon. Neyi savunuyorsun?Ayrıca çağ dışı kalmaktan artık vazgeçin. DLSS ve MFG (Frame Generation) kapalıyken test sonuçları paylaşıyorsunuz; fazladan alacağınız belki 50 FPS'i elinizin tersiyle itmek aşırı martaval. İster kabul edin ister etmeyin, DLSS ve FSR artık standart. ayan adam Lossless Scaling kullanıp GTX 1050 ile God of War oynuyor. Böyle güzel teknolojiler varken neden kullanmayasınız ki?