Selamlar dostlar,
Uzun süredir bir proje üzerinde çalışıyorum ve sizlerle paylaşmak istedim. Biliyorsunuz birçok kaliteli oyun Türkçe dil desteği olmadan çıkıyor. Ben de Unreal Engine tabanlı oyunları kolayca Türkçeleştirmeyi sağlayan bir araç geliştirdim.
Neler Yapabiliyor?
Programın adı UGT PRO (Universal Game Translator). Temel olarak UE4 ve UE5 motorlu oyunların locres dosyalarıyla çalışıyor ve otomatik olarak Türkçe yamayı oluşturuyor. Dış bağımlılık gerektirmiyor, kurulum falan yok - direkt kullanıma hazır.
Şu An Hangi Oyunları Destekliyor?
Neden Paylaşıyorum?
Açıkçası bu projeye devam edip etmemekte kararsızım. Fikrinizi almak istiyorum:
Önerilerinizi Bekliyorum
Kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz. Programla ilgili teknik detaylar, özellik önerileri, desteklenmesini istediğiniz oyunlar... Her türlü geribildirim süper olur!
Teşekkürler şimdiden, saygılar!
Uzun süredir bir proje üzerinde çalışıyorum ve sizlerle paylaşmak istedim. Biliyorsunuz birçok kaliteli oyun Türkçe dil desteği olmadan çıkıyor. Ben de Unreal Engine tabanlı oyunları kolayca Türkçeleştirmeyi sağlayan bir araç geliştirdim.
Programın adı UGT PRO (Universal Game Translator). Temel olarak UE4 ve UE5 motorlu oyunların locres dosyalarıyla çalışıyor ve otomatik olarak Türkçe yamayı oluşturuyor. Dış bağımlılık gerektirmiyor, kurulum falan yok - direkt kullanıma hazır.
- Silent Hill 2 Remake

- Star wars Jedi: Fallen Order
- Silent Hill f

- Fort Solis
- Atomic Heart
- Deliver Us The Moon
- Deliver Us Mars
- Evil West
- ...ve eklemeye devam ediyorum
Açıkçası bu projeye devam edip etmemekte kararsızım. Fikrinizi almak istiyorum:
- Böyle bir araca ihtiyaç var mı sizce?
- Hangi oyunların eklenmesini istersiniz?
- Kullanmayı düşünür müsünüz?
Kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz. Programla ilgili teknik detaylar, özellik önerileri, desteklenmesini istediğiniz oyunlar... Her türlü geribildirim süper olur!
Teşekkürler şimdiden, saygılar!
- NOT: Yapıcı eleştirilerinizi de duymak isterim. Belki bazı noktaları gözden kaçırmışımdır, sizin tecrübeleriniz işimi kolaylaştırır.