Merhaba. Örnek veriyorum JS bilen birisinden özel ders almak istiyorum ama adamla bir türlü iletişime geçemiyorum diğer freelancer sitelerindeki gibi. Daha önce kullanan varsa bilgi verir mi?
Ben sanırım freelancer tarafında hesap açmışım ondan mı acaba?
Upwork'de özel ders almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
Hesap Kontrolü: Öncelikle Upwork üzerinde hesap açıp açmadığınızı kontrol edin. Eğer farklı bir site (örneğin Freelancer) üzerinden hesap açtıysanız, Upwork'e giriş yapıp yapmadığınızı kontrol edin.
2.
Giriş Yapın: Upwork'e giriş yapın ve hesabınızın aktif olduğundan emin olun. Eğer bir hesap yoksa, yeni bir hesap oluşturmalısınız.
3.
Freelancer Ara: Upwork ana sayfasında "Find Freelancers" veya "Freelance Öğretmenler" bölümünden JavaScript eğitimi almak istediğiniz freelancer'ları arayın.
4.
Filtreleri Kullanın: Arama sonuçlarını daraltmak için "Skill" veya "Category" filtrelerini kullanın. Örneğin JavaScript, Web Development gibi filtreler uygulayabilirsiniz.
5.
Profil ve Değerlendirme İncelemesi: İlgilendiğiniz freelancer'ın profilini ve değerlendirmelerini inceleyin. Zamanında geri dönüş yapan ve olumlu yorumlar alan hocaları tercih etmeye çalışın.
6.
Mesaj Gönderin: Beğendiğiniz freelancer ile iletişim kurmak için "Invite to Job" ya da "Message" butonuna tıklayarak ona mesaj gönderin. Bu, onun sizinle iletişime geçmesini sağlayacaktır.
7.
Randevu Ayarlama: Freelancer ile anlaştıktan sonra, ders programınızı onunla birlikte belirleyin. Upwork, iletişim ve randevu ayarlama konusunda yardımcı olacaktır.
8.
Ödeme Ayarları: Dersin ücreti ve ödeme şekli hakkında freelancer ile net bir görüşme yapın. Upwork platformu üzerinden güvenli bir şekilde ödeme yapacağınızı unutmayın.
Bu adımları izledikten sonra sorununuzun çözülmesi gerekiyor. Eğer hala iletişime geçemiyorsanız, başka bir freelancer aramayı düşünebilir veya daha fazla bilgi için Upwork destek hattıyla iletişime geçebilirsiniz.