Detaylar
Kim cevapladı?Ben bunu sipariş ettim:
www.temu.com
was discontinued - Temu United Kingdom
ice pet for kitchen accessories on Temu. & Kitchen.
- Makaleler
- 7
Çok pahalıymış ya. Aliexpress'e göre bunun maks 50 TL olması lazımdı.Ben bunu sipariş ettim:
ice pet for kitchen accessories on Temu. & Kitchen.www.temu.com
Amazon'dan bunu aldım ben. 99 TL.
Güzel ürünmüş, kupon falan kullandınız mı hocam?Ben bunu sipariş ettim:
ice pet for kitchen accessories on Temu. & Kitchen.www.temu.com
Hayır.
Şimdi aynısının 200 TL'ye satılan sürümünü buldum. Bu Çin sitelerinden boşuna nefret etmiyorum.
was discontinued - Temu Türkiye
1 ice and 12 for cocktails whiskey beer ice ice on Temu. , & .
1000 TL'ye 300 TL kupon veriliyor ve ekstra %30 indirim oluyor deniliyordu da geçen gün, o yüzden sormuştum. Ben de merak ettim ama 480 TL imiş sipariş minimum alt limiti.
Aynı ürün olduğuna eminseniz bence iptal edip tekrardan alın. Bahsettiğiniz ürünü AliExpress'te ve benzeri sitelerde bi' araştırdım ama 450 TL altına alamıyorsunuz. 200 TL gayet iyi fiyat.Şimdi aynısının 200 TL'ye satılan sürümünü buldum. Bu Çin sitelerinden boşuna nefret etmiyorum.
was discontinued - Temu Türkiye
1 ice and 12 for cocktails whiskey beer ice ice on Temu. , & .www.temu.com
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Yazıcı Kağıdı Yapışkan Kendinden Yapışkanlı Kağıt Resim Fotoğraf Taşınabilir Yazıcı Için 57mm - Office & School Supplies - Temu Türkiye
Yazıcı Kağıdı Yapışkan Kendinden yapışkanlı Kağıt Resim Fotoğraf Taşınabilir Yazıcı için 57mm ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve Office & School Supplies hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.
Şu güzel göründü gözüme fakat nedense aşırı ucuz, aynı ürün yine Temu'da 500 TL civarı. Salatalık yollamazlar değil mi?
Şimdi yorumlara baktım yazıcı değil kağıdıymış, hayallerim suya düştü.
Öğeler: 5 rulo beyaz kağıt.Yazıcı Kağıdı Yapışkan Kendinden Yapışkanlı Kağıt Resim Fotoğraf Taşınabilir Yazıcı Için 57mm - Office & School Supplies - Temu Türkiye
Yazıcı Kağıdı Yapışkan Kendinden yapışkanlı Kağıt Resim Fotoğraf Taşınabilir Yazıcı için 57mm ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve Office & School Supplies hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.www.temu.com
Şu güzel göründü gözüme fakat nedense aşırı ucuz, aynı ürün yine Temu'da 500 TL civarı. Salatalık yollamazlar değil mi?
Şimdi yorumlara baktım yazıcı değil kağıdıymış, hayallerim suya düştü.