Babam otobüs şoförü. USB takmış ama attığım şarkılar çalmamış. USB'i internet kafeden aldım. Sanırım format USB'si. Bayağı bir şarkı attım. 860 tane. Radyo var, USB takabiliyorsun. Orada çalıyor şarkılar. Dlnow diye bir programdan indirdim bütün şarkıları.
Detaylar
Kim cevapladı?asilsen
Becerikli
Merhaba Rufus ile flashı formatlayıp MBR modunda FreeDOS modunda biçimlendir. Sonra at.
Fat32 olarak formatlayıp at.Babam otobüs şoförü. USB takmış ama attığım şarkılar çalmamış. USB'i internet kafeden aldım. Sanırım format USB'si. Bayağı bir şarkı attım. 860 tane. Radyo var, USB takabiliyorsun. Orada çalıyor şarkılar. Dlnow diye bir programdan indirdim bütün şarkıları.
Merhaba Rufus ile flashı formatlayıp MBR modunda FreeDOS modunda biçimlendir. Sonra at.
Bence en iyisi. A101'e gidip 32 GB USB alayım.
898KB veri var? En kötü bir MP3 4-5MB civarı olur. Bence siz şarkıları içine atmamışsınız.
FAT32 çıkmıyor. NTFS var bir de.
898KB veri var? En kötü bir MP3 4-5MB civarı olur. Bence siz şarkıları içine atmamışsınız.
Attım 8 GB veri vardı. Ben başka klasöre taşıdım. Biçimlendirme yapacağım için.
NTFS yap o zaman. Ben fat32'de müzik çaldırabiliyordum teype.FAT32 çıkmıyor. NTFS var bir de.
Attım 8 GB veri vardı. Ben başka klasöre taşıdım. Biçimlendirme yapacağım için.
Kbps mevzusu var ondan çalmıyor olabilir. Ben de bir SD kart girişli hoparlörde yaşamıştım. Winamp ile Kbps değiştirdim hepsini. Belki ondandır.
Otobüs güçlü bir araç. Ben radyoda oynatabiliyorum. Bence exFAT olduğu için.