Nazi toplama kampi gibi orasi, en kucuk hatada kafana sıkılıyor.

Burasinin da oyle olmasindan korkuyorum.

Burada modlar biraz daha inisiyatifli davranıyor, rapor sisteminden hatanı belirtiyorlar ama yine de her mod aynı inisiyatifte olmuyor. Benim de Technopat'ta 150 uyarıya yakın mesajım, 5 bin mesajım var ama en sonunda uyarılar artık ay ay gelmeye başlayınca hesabı kapattım. Olur da burada da yine 100 uyarıyı görürsem Techolay forumu da bırakırım.

Uyarı sayıma gelirsek 8 uyarım var ama yakında bu Technopat'taki gibi aşırı kuralcı bir tavır sergilenirse uyarı 100 olmadan forumu bırakırım evet disiplin güzel bir şey ama abartmamak lazım.

Vallahi sorma yani, ne yazacağımı şaşırır oldum. 10'dan fazla uyarım var, uyarı geldiği zaman direkt 3 gün.

Yani ya yazıyorum konuya, ya da yazıp bırakıyorum. Yalan yok, burası hakkında ön yargım vardı ama bazı kuralları göz ardı etmediğim sürece gül gibi geçinip gideriz artık. :)
Tek sıkıntı kurallar olsa keşke. Denetim olmayınca başlarına buyruk hareket ediyorlar. Kaç yıllık üyeyim kafaya takınca stalk yapıp en eski mesajına nokta koymadığın için bile banlıyorlar. Benim kadar atışan da olmamıştır herhalde bilmiyorum.
Burası ise tam tersi, yöneticisinden tut moderasyonuna kadar gül gibi burası, burada uyarı alanlar sorunu bence kendisinde aramalı.

Saçma sapan bir durum yani. Yapacak bir şey yok. Orda sanırım 30 küsür tane uyarım var. 14-15 tanesi gereksiz mesajdan. En son yediğimde çocuğun biri böyle emir verircesine bir mesaj yazdı. "Emredersin paşam." diye cevap verdim. Ben gereksiz mesajdan ban yedim. Çocuk yemedi. :D

Aslında benim mesajıma cevap olarak yazdığın "kişilik testi analizi" temalı mesajından dolayı gereksiz mesajdan uyarı yemen lazımdı ama yememişsin demek ki. Garip. :D
Vay be, verecek cevap olmayınca tabii... Düzgün bir şekilde üsluba dikkat edip konu gidişatını değiştirmezsen problem olmaz. Kusura bakma eğer hatalıysam da. :)

@1538 Ona cevap versem gereksiz mesajdan uyarı yerdim. Konuyla alakası yoktu çünkü. :D

Technopat'ta 5 yılda 14-15 tane gereksiz mesaj cezası yediğimden dolayı artık neye ne şekilde cevap vermemem gerektiğini biliyorum. :D