Yok, kufurlu videodan 1 saat.
Detaylar
Kim cevapladı?4. Cogu da kisitlamasiz.Diğer forumda bayağı bir uyarım vardı. Burada tüm hatalarımdan ve dikkat etmediğim şeylerden arınarak, bir daha aynı şeyleri tekrarlamamayı ümit ediyorum.
Uyarı sayım: 0
20323 mesajda 51 uyari aktif 2 uyari var orada biri hic bitmeyecek digeri yilin sonunda bitiyor.106 uyarim var Technopat'ta. 4000 mesaj icin iyi bence.
4.003 mesajda 106 uyari. 7-8 tane 1 aylik var herhalde.20323 mesajda 51 uyari aktif 2 uyari var orada biri hiç bitmeyecek digeri yilin sonunda bitiyor.
- Makaleler
- 7
20323 mesajda 51 uyari aktif 2 uyari var orada biri hiç bitmeyecek digeri yilin sonunda bitiyor.
61 uyarı var benim diğer forumda. Pek takmıyordum orada ama burada dikkat edeceğim. Kolay uyarı yiyebileceğin uyarı sayısı 10'u geçince hali ile 10 kere düşünüp bir kere yazıyorsun.
Benim sorun moderasyonun kendisi ile idi orada. Tehdit desen var agir elestiri desen var. Burada oyle bir sey olacagini sanmiyorum. Bir de haber etmeden 6 mesajimi birden silmisler dun... Aniden 20329 olan mesaj sayisi 20323 olmus saka gibisin Technopat Sosyal moderasyonu.61 uyarı var benim diğer forumda. Pek takmıyordum orada ama burada dikkat edeceğim. Kolay uyarı yiyebileceğin uyarıların uyarı sayısı 10'u geçince hali ile 10 kere düşünüp bir kere yazıyorsun.
Artık 1.0.
Daha dün Technopat'ta kendi mesajımı raporlayıp konu olarak açılmasını istediğim için kendi konunuzu açın diye ban yedim.Aradaki farkı görüyorsunuz.
- Makaleler
- 7
Benim sorun moderasyonun kendisi ile idi orada. Tehdit desen var agir elestiri desen var. Burada oyle bir şey olacagini sanmiyorum. Bir de haber etmeden 6 mesajimi birden silmisler dun... Aniden 20329 olan mesaj sayisi 20323 olmus saka gibisin Technopat Sosyal moderasyonu.
Bende de 2-3 ay önce atılan mesajdan uyarı vermişlerdi yanlış hatırlamıyor isem. Bazıları sıkıntılı bence. İşini güzel yapanlara tabii ki saygımız sonsuz ama hiç belli olmaz bu devirde kimin ne yapacağı.
Büyü bozuldu. Devamı gelmez umarım.
Son düzenleme:
Elma ısıran
Üstün
İlk uyarımı bugün aldım Gereksiz Mesaj sebebiyle.
Artık ellerim kirlendi. Artık eski ben değilim...