Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Moderatörlere karşın yapılanmalar oluşacak ve moderasyon üyeleri zaten yoğun olan forum modere etme işine odaklanmışken bir de profillerine gelecek tehdit mesajlarını okuyacaklar. Yok, geçmişte ne kadar zararlı olduğu apaçık görülen bir özellik. Sistemlerimiz doğru çalıştığı sürece bu süreç bu şekilde devam edecektir, aksi düşünülemez. İyi Sosyaller dilerim.

Moderatörlere karşın yapılanmalar oluşacak ve moderasyon üyeleri zaten yoğun olan forum modere etme işine odaklanmışken bir de profillerine gelecek tehdit mesajlarını okuyacaklar. Yok, geçmişte ne kadar zararlı olduğu apaçık görülen bir özellik. Sistemlerimiz doğru çalıştığı sürece bu süreç bu şekilde devam edecektir, aksi düşünülemez. İyi Sosyaller dilerim.

Tamam da şimdi herhangi bir mod gereksiz mesajlardan ban atıyor, belki sana göre gereksiz bana göre gerekli. Troll mesajlardan bahsetmiyorum.

Technopat'ta bir moderatör yanlış bilgi verdi, ben de doğrusunu yazmıştım aynı anda yazdık kısaca. Ardından hemen ban yedim. Az sonra banım açıldı. Boş yere banlandım ne özür ne bir şey var, sinirden hesabımı sildim. O kişinin banladığını gözümle görmek isterdim, ya da gözüne bir kroşe vurmak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da şimdi herhangi bir mod gereksiz mesajlardan ban atıyor, belki sana göre gereksiz bana göre gerekli. Troll mesajlardan bahsetmiyorum.

Konu bütünlüğüne etkisi olmayan tüm mesajlar gereksiz olarak nitelendirilir ve bu konuda kurallarımız nettir. Konuyu farklı yerlere çekmeye çalışırsanız ya da konudan bağımsız muhabbetlere dahil olursanız uyarı almanız normal. Örnek veriyorum, yaptığınızı belirtmiyorum.

...ya da gözüne bir kroşe vurmak...

Evet, beni haklı çıkaran noktaya da böylelikle geldik. Sırf ban yediği için bir şekilde ulaşıp Recep Baltaş'la taciz etme düzeyinde iletişime geçme çabasına giren insanlar gördüm. Daha kötüleri de var da şimdi foyaları ortaya çıkmasın ;)

Sistem olduğu haliyle çok güzel, değişiklik olmayacak. Uyarılarda da hata olduğunu düşünürseniz rapor sistemini kullanın. Rapor sistemindeki açıklamalarınıza rağmen tekrar denemenizde çözüme varamıyorsanız bilet sistemi bunun için var. Elinize verilmiş hakları kullanın, yabana atılacak şeyler değil bunlar.

Technopat'ta bir moderatör yanlış bilgi verdi, ben de doğrusunu yazmıştım aynı anda yazdık kısaca. Ardından hemen ban yedim. Az sonra banım açıldı. Boş yere banlandım ne özür ne bir şey var, sinirden hesabımı sildim. O kişinin banladığını gözümle görmek isterdim...

Ben 2 sene önce Technopat'ta Stalin ile ilgili yorum yapmıştım. (Sözde) Adam bana 4 ay ban attı.
Anlatmaya çalışıyorum, farklı anlamda dediğimi vs. Sonra dalga geçer gibi bir şey söyledi. Sonra 2 gün sonra tekrar rapor ettim anlattım. Başka bir mod anladı demek istediğimi banı kaldırdı. O diğer mod harbi NATO kafa NATO mermerdi ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durum gelirse sistem fena şaşar, zaten şu anda moderatör ekibi çok sağlam ve bu tarz kurcalamalara gerek de yok gibi.

Ben 2 sene önce Technopat'ta Stalin ile ilgili yorum yapmıştım. (Sözde) Adam bana 4 ay ban attı.
Anlatmaya çalışıyorum, farklı anlamda dediğimi vs. Sonra dalga geçer gibi bir şey söyledi. Sonra 2 gün sonra tekrar rapor ettim anlattım. Başka bir mod anladı demek istediğimi banı kaldırdı. O diğer mod harbi NATO kafa NATO mermerdi ya.
Orayı anmayalım lütfen, bırakın kendilerince eğlensinler.