3586

Uzman
Makaleler
33
Telefona ROM attım böyle oldu. Daha sonra sanırım ROM yüzünden diye düşündüm tekrar eski kullandığım ROM'u kurdum sorun yine devam ediyor. Uygulamayı resmi olan Google Play'den indirdim olmadı, WhatsApp'ın resmi sitesinden APK olarak indirdin yine olmadı.
1723570412529.webp

Tabletten WhatsApp hesabıma girebiliyorum.

Reddit'de Xiaomi cihazlara bazı ROM'ların atılınca bu uyarıyı verdiğini okumuştum. Akrabalarınızdan birinin numarasını dener misiniz, sorun yine oluşuyorsa ROM ile ilgili bir durum. Öbür türlü ise numaranız Whatsapp'ın havuzuna düşmüş, iletişim kurmanız gerekecek.

Okuduğum kadarıyla o hatayı WhatsApp dışında başka bir kaynaktan indirince veriyormuş. Sen de neden hala öyle hata veriyor anlamış değilim vallahi.
Telefonuma yeni ROM kurunca oldu.
Bendeki telefonun NFC olan modelinin Xiaomi.eu HyperOS 1.0.6.0 ROM'unu yükledim.

Reddit'de Xiaomi cihazlara bazı ROM'ların atılınca bu uyarıyı verdiğini okumuştum. Akrabalarınızdan birinin numarasını dener misiniz, sorun yine oluşuyorsa ROM ile ilgili bir durum. Öbür türlü ise numaranız Whatsapp'ın havuzuna düşmüş, iletişim kurmanız gerekecek.
Tabletten girebiliyorum hesabıma numaramda sıkıntı yok.