Uyku düzeniniz ne durumda?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Guilty Conscience
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 729
  • Etiketler Etiketler
    uyku
Yazın her akşam 22-22.30 gibi yatıp sabah 6’da kalkmaya alışmıştım, şimdi öyle bir şey yapamıyorum.

Gece 2:00, sabah 10:30 sabit. En az 8 saat uyumazsam rahat etmiyorum. Onda da kabus ya da yarıda uyanma problemi çekmiyorum. Gece yemek yemiyorum gündüz de 10 kilometre kadar bisiklet sürüyorum. Ağırlık çalıştığım zaman haftasına deri çatlıyor. Omzumda 15 santime 1 santim bir yarık var. Demek ki vücut stres altında değil gelişmek için doğru şeyleri yapıyorum. Böyle iyi gibi.

Shift'e bağlı olarak değişiyor, yani yok diyebilirim.

12-8 ama 10-5 yapmaya çalışıyorum.

Pazartesiden perşembeye değin 7.15-7.30 aralığında uyanıyorum. Uyuma saatim yurttaki oda arkadaşlarından da biraz kaynaklı olarak 0.30-1.00 arasında git gel yapıyor. Gerçi tek başıma da yaşasam buna benzer olurdu belki.

Cumartesi akşamı evimde kendime özel bir eğlence yaptığımdan 3'ü 4'ü bulabiliyor uyumam. Genelde ise en fazla 1'dir.

Gece 01.00-02.00 da uyuyup sabah 7.30-8.30 arası uyanıyorum. İnsan mecbur olduktan sonra uykusuzluğa katlanıyor şu an önümde kahve bardağı değil kahvenin cam kavanozu var içine suyu kattım öyle içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…