Yönetim görevi uygulamakta. Yani yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Yazın her akşam 22-22.30 gibi yatıp sabah 6’da kalkmaya alışmıştım, şimdi öyle bir şey yapamıyorum.
- Makaleler
- 4
Gece 2:00, sabah 10:30 sabit. En az 8 saat uyumazsam rahat etmiyorum. Onda da kabus ya da yarıda uyanma problemi çekmiyorum. Gece yemek yemiyorum gündüz de 10 kilometre kadar bisiklet sürüyorum. Ağırlık çalıştığım zaman haftasına deri çatlıyor. Omzumda 15 santime 1 santim bir yarık var. Demek ki vücut stres altında değil gelişmek için doğru şeyleri yapıyorum. Böyle iyi gibi.
Herkesin çalışma veya okul temposuna göre değişiyordur ama uyku düzeniniz ne durumda? Ben genelde 02:00 gibi yatıp 10:00 - 11:00 arası kalkmaya çalışıyorum. Ne kadar zorlasam da düzenim hep bu saatlere sabitleniyor.
Sizde durumlar nasıl? Gececi tayfadan mısınız yoksa sabah erkenci mi? Kaçta yatıp kalkıyorsunuz, yazın bakalım.
Shift'e bağlı olarak değişiyor, yani yok diyebilirim.
- Makaleler
- 62
Gece 1, sabah 7.
16 yıldır neredeyse geceleri hiç uyumuyorum. Gün içinde 5, maksimum 7 saat uyuduğum oluyor.
Pazartesiden perşembeye değin 7.15-7.30 aralığında uyanıyorum. Uyuma saatim yurttaki oda arkadaşlarından da biraz kaynaklı olarak 0.30-1.00 arasında git gel yapıyor. Gerçi tek başıma da yaşasam buna benzer olurdu belki.
Cumartesi akşamı evimde kendime özel bir eğlence yaptığımdan 3'ü 4'ü bulabiliyor uyumam. Genelde ise en fazla 1'dir.
Cumartesi akşamı evimde kendime özel bir eğlence yaptığımdan 3'ü 4'ü bulabiliyor uyumam. Genelde ise en fazla 1'dir.
ALCYONEUS
Uzman
Herkesin çalışma veya okul temposuna göre değişiyordur ama uyku düzeniniz ne durumda? Ben genelde 02:00 gibi yatıp 10:00 - 11:00 arası kalkmaya çalışıyorum. Ne kadar zorlasam da düzenim hep bu saatlere sabitleniyor.
Sizde durumlar nasıl? Gececi tayfadan mısınız yoksa sabah erkenci mi? Kaçta yatıp kalkıyorsunuz, yazın bakalım.
Gece 01.00-02.00 da uyuyup sabah 7.30-8.30 arası uyanıyorum. İnsan mecbur olduktan sonra uykusuzluğa katlanıyor şu an önümde kahve bardağı değil kahvenin cam kavanozu var içine suyu kattım öyle içiyorum.