KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.376 Çözümler 11 Beğeniler 3.300 9 Ağustos 2025 #11 ScorezTR dedi: Uykusuzluğa yol açıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çok. Uykumu aldığım günlerde yanlış yapmıyorum neredeyse ders çalışırken. Alamayınca sıkıntı.
ScorezTR dedi: Uykusuzluğa yol açıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çok. Uykumu aldığım günlerde yanlış yapmıyorum neredeyse ders çalışırken. Alamayınca sıkıntı.
ScorezTR Çalışkan Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 174 Beğeniler 2 Yer Osmaniye 9 Ağustos 2025 #12 seeraddar dedi: Çok. Uykumu aldığım günlerde yanlış yapmıyorum neredeyse ders çalışırken. Alamayınca sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Travma sonrası stres bozukluğu geçirmişsin sanırsam.
seeraddar dedi: Çok. Uykumu aldığım günlerde yanlış yapmıyorum neredeyse ders çalışırken. Alamayınca sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Travma sonrası stres bozukluğu geçirmişsin sanırsam.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.556 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.947 9 Ağustos 2025 #13 ScorezTR dedi: Travma sonrası stres bozukluğu geçirmişsin sanırsam. Genişletmek için tıkla... Nasıl vardın buna?
ScorezTR dedi: Travma sonrası stres bozukluğu geçirmişsin sanırsam. Genişletmek için tıkla... Nasıl vardın buna?
ScorezTR Çalışkan Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 174 Beğeniler 2 Yer Osmaniye 9 Ağustos 2025 #14 Testo Unit dedi: Nasıl vardın buna? Genişletmek için tıkla... Bende vardı 5 ay önce.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.556 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.947 9 Ağustos 2025 #15 ScorezTR dedi: Bende vardı 5 ay önce. Genişletmek için tıkla... Uyku eksikliği yüzünden dikkat hatası artması mı yaşıyordun?
ScorezTR dedi: Bende vardı 5 ay önce. Genişletmek için tıkla... Uyku eksikliği yüzünden dikkat hatası artması mı yaşıyordun?
ScorezTR Çalışkan Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 174 Beğeniler 2 Yer Osmaniye 9 Ağustos 2025 #16 Testo Unit dedi: Uyku eksikliği yüzünden dikkat hatası artması mı yaşıyordun? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Testo Unit dedi: Uyku eksikliği yüzünden dikkat hatası artması mı yaşıyordun? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.556 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.947 9 Ağustos 2025 #17 seeraddar dedi: Çok. Uykumu aldığım günlerde yanlış yapmıyorum neredeyse ders çalışırken. Alamayınca sıkıntı. Genişletmek için tıkla... ScorezTR dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... O zaman nasıl vardın bu sonuca?
seeraddar dedi: Çok. Uykumu aldığım günlerde yanlış yapmıyorum neredeyse ders çalışırken. Alamayınca sıkıntı. Genişletmek için tıkla... ScorezTR dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... O zaman nasıl vardın bu sonuca?
KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.376 Çözümler 11 Beğeniler 3.300 9 Ağustos 2025 #18 ScorezTR dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bende TSSB olduğu kanısına nasıl vardınız?
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.629 Makaleler 1 Beğeniler 4.233 9 Ağustos 2025 #19 Aktardan papatya çayı al demle. Kuruntu takıntı yapmanın bir şeye faydası yok. Bunun sonrası kötü oluyor.
Aktardan papatya çayı al demle. Kuruntu takıntı yapmanın bir şeye faydası yok. Bunun sonrası kötü oluyor.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.372 Çözümler 10 Beğeniler 2.439 Yer Malta 9 Ağustos 2025 #20 seeraddar dedi: Uyuyamıyorum, 2 saatten fazladır düşünüyorum. Sürekli düşünüyorum. Ne düşündüğümü bile bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Boşluğa odaklan, bende de oluyor öyle. Aklında bulunan her şeyi sil nefes al ver.
seeraddar dedi: Uyuyamıyorum, 2 saatten fazladır düşünüyorum. Sürekli düşünüyorum. Ne düşündüğümü bile bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Boşluğa odaklan, bende de oluyor öyle. Aklında bulunan her şeyi sil nefes al ver.