Uyku sırasında garipleşiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ElonXMusk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 214

ElonXMusk 57

Üstün
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık ve ABD
Selamlar, aslında şimdi anlatmak zor. Yatıyorum yatağa gözlerimi kapatıyorum açıyorum falan. Sonra bir şeyler oluyor sanki uyuduğum süreler yok oluyor böyle bir ara var. O arada ne varsa yok oluyor ve garip şeyler oluyor. Geri bir anda gözlerim açık buluyorum kendimi. Ama hani bir anda gözlerim açık buluyorum. Böyle uyanmak gibi değil sanki hiç gözlerim kapanmamış gibi. Ne yapacağım? Bu normal bir durum mu yaşadığım?

İşte sorun o. Ne olduğunu ben anlamıyorum yani kafamı yastığa koyuyorum bir şeyler oluyor sanki her şey yok oluyor gibi ve kendimi gözlerim açık buluyorum.
Uyumadan önce çok fazla içerik, oyun, film gibi şeylere maruz kalıyorsan uyku kaliten bundan etkilenebilir. Artık bayılma derecesine gelene kadar uyumuyorsan bu uyku kaliteni etkiler. Uyku ritmini düzenlemeyi denemen ve uyku hijyeni dediğimiz, karanlıkta uyuma gibi şeylere dikkat etmen ilk önerim olur. Ama daha başka bir sorun (psikolojik vs) varsa onu bilemem onu ancak bir hekim tespit edebilir…

Yani telefona bakıyorum uyumadan önce. Sabah bir bakıyorum uyumuşum uykum yok. Karanlıkta uyuyorum aslında oda karanlık.

Bana da oluyor, bazen o böyle tam uykuya geçiyormuş gibi olup yarı uyku hali. Ve o gün fazla telefonla ilgilenip yatarken telefonla oynuyorsam, kalktığımda yarı uyku halinden elimde telefon varmış gibi ekranı kaydırıyorum.

Benimki aslında yarı uyku değil. Gözlerimi kapattıktan sonra bir şeyler oluyor siliniyor sanki ve gözlerim açıl uyanıyorum.

Bu olayı bir uyku uzmanına danışman iyi olabilir. Birden çok sebebi olabilir çünkü. Bende melatonin eksikliği yüzünden bu oluyordu, takviye önerdi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…