Tecno
İnfinix
Alcatel
Trident
Vivo Y serisi
Oppo A serisi
Realme C serisi
Oneplus CE Lite serisi
Samsung A0x/M0x/A1x/M1x serileri/S25 edge
Huawei Nova serileri
Omix
General Mobile
Casper
Redmi (K serisi hariç hepsi)
Poco (Hepsi)
Apple e/air serisi
Nothing Phone (sadece (1) modeli)
Trident
Ovion
Onno
Şu an aklımdakiler bunlar. :)
Büyük heyecanla girip şuna benzer bir şey yazacaktım ki birisi benden önce davranmış.

Bootloader'ın kaldırılma nedeni Avrupa Birliği'nin tüketici elektroniği yönetmeliği yüzündendi, One UI emin ol o HyperOS'den daha az bloated'dır, en azından Tencent gibi menşeisi Çin olan bir şirketin bloat'ına sahip değil. Varsa yoksa Google. Diğer konularda haklısın.
Bootloader konusunda size hak veririm; yine de bu durumun yalnızca Avrupa'yı kapsaması gerekiyordu. Scamsung ise globalde bootloader kilidini açmayı tamamen kaldırdı.

Bence HyperOS ile One UI, bloat açısından gayet benzer. Google ve kendi uygulamalarını dayatması, Samsung Account, Galaxy Store falan derken tablo eşitlenir.

Tencent konusunda da şu fotoğrafı atayım. 🙂 Samsung'un kendi uygulaması.

screenshot_20240816_134807_smart-manager-webp.74761

Bootloader konusunda size hak veririm; yine de bu durumun yalnızca Avrupa'yı kapsaması gerekiyordu. Scamsung ise globalde bootloader kilidini açmayı tamamen kaldırdı.

Bence HyperOS ile One UI, bloat açısından gayet benzer. Google ve kendi uygulamalarını dayatması, Samsung Account, Galaxy Store falan derken tablo eşitlenir.

Tencent konusunda da şu fotoğrafı atayım. 🙂 Samsung'un kendi uygulaması.

screenshot_20240816_134807_smart-manager-webp.74761
Bende McAfee görünüyor, fotoğraf ne zamandan? Ayrıca internette Samsung ve Tencent'in hiç virüs koruma anlaşması yaptığını bulamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251104_175442_Device care.webp
    Screenshot_20251104_175442_Device care.webp
    658,9 KB · Görüntüleme: 40
S23 son One UI güncellemeleri ile berbat bir çalışma süresi oldu günde 2 kere şarja takıyorum kullanım sadece konuşma tüm güç tasarrufu ayarları açık virüslü değil ve 1.5 yıl oldu alalı.