- Makaleler
- 9
Kısa tutacağım, Redmi (Global) ve POCO.
Büyük heyecanla girip şuna benzer bir şey yazacaktım ki birisi benden önce davranmış.Tecno
İnfinix
Alcatel
Trident
Vivo Y serisi
Oppo A serisi
Realme C serisi
Oneplus CE Lite serisi
Samsung A0x/M0x/A1x/M1x serileri/S25 edge
Huawei Nova serileri
Omix
General Mobile
Casper
Redmi (K serisi hariç hepsi)
Poco (Hepsi)
Apple e/air serisi
Nothing Phone (sadece (1) modeli)
Trident
Ovion
Onno
Şu an aklımdakiler bunlar.![]()
Bootloader konusunda size hak veririm; yine de bu durumun yalnızca Avrupa'yı kapsaması gerekiyordu. Scamsung ise globalde bootloader kilidini açmayı tamamen kaldırdı.Bootloader'ın kaldırılma nedeni Avrupa Birliği'nin tüketici elektroniği yönetmeliği yüzündendi, One UI emin ol o HyperOS'den daha az bloated'dır, en azından Tencent gibi menşeisi Çin olan bir şirketin bloat'ına sahip değil. Varsa yoksa Google. Diğer konularda haklısın.
Bende McAfee görünüyor, fotoğraf ne zamandan? Ayrıca internette Samsung ve Tencent'in hiç virüs koruma anlaşması yaptığını bulamadım.Bootloader konusunda size hak veririm; yine de bu durumun yalnızca Avrupa'yı kapsaması gerekiyordu. Scamsung ise globalde bootloader kilidini açmayı tamamen kaldırdı.
Bence HyperOS ile One UI, bloat açısından gayet benzer. Google ve kendi uygulamalarını dayatması, Samsung Account, Galaxy Store falan derken tablo eşitlenir.
Tencent konusunda da şu fotoğrafı atayım.Samsung'un kendi uygulaması.
![]()
Fotoğraf bana ait değildi aslında. Arşivimden almıştım.Bende McAfee görünüyor, fotoğraf ne zamandan? Ayrıca internette Samsung ve Tencent'in hiç virüs koruma anlaşması yaptığını bulamadım.