Uzak Durun: Ateşoğlu Ayran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    ayran
İnanılmaz garip bir tadı vardı, dökmek zorunda kaldım. Heba oldu.

Eki Görüntüle 104860

Ayran ekşi ayran olabilir. Çoğu yerde bilinmez. Yapılma şekli kaynaklı. Yapılırken yoğurdun bayatlaması gerekmiyor. Mayalanırken farklı oluyor. Sanırım ağız tadınıza uymamış. Düzgün şekilde yapılan ekşi ayran ve yoğurdun daha sağlıklı olduğu söylenir.

2 hafta önce falan benim de başıma geldi böyle bir durum. Hem tadı kötüydü hem de kaymak kaymak olmuştu. Bunda indirim var demişti bana kasiyer almazdım normalde ya işte o an almış bulundum. Dışarıda bekletilip bozulmuştur herhalde.

Kasiyerlerin gösterip "Bu üründe indirim var, şöyle böyle dediği çoğu üründe mutlaka sıkıntılar yaşamışımdır. Şirket para kazanayım derdinde çalışan ise fazla para alma derdinde olunca böyle garip durumlar olabiliyor tabii ki.

Münkünse şişesi bu şekilde tırtıklı olan ürünlerden almayınız.

Küçüklerde ise altı bu şekilde tırtıklı olandan alıyorum.

Sebebini bilmiyorum ama büyük ayranda şeffaf ve düz şişelerde olanların tatları güzel oluyor. Küçüklerde ise aksine altında tırtık olanlarda tat güzel oluyor.

Hocam böyle durumlarda en doğrusu ürünü götürüp iade etmek. Tadının bozuk olduğu durumlarda iade alma zorunluluğu var mı bilmiyorum fakat benim gördüğüm kadarıyla marketler genelde alıyor.

Ekşi değildi. Ekşi yoğurdu severim.

Benim eski komşum deva yoğurt getiriyordu oda beğeniyordu.

@8333,

En doğrusu ve hakkımız zaten o ama arada ne yalan söyleyeyim gidip iade etmediğim durumlar oluyor. İade ettiğim ürünlerde oldu ama bazen ucuz oluyor ne bileyim o an götürmüyorsun kalıyor öyle.

Bir soğuk, bir sıcak gördüyse bozulmuş olabilir.
Süt ürünleri narin gıdalar, geçenlerde bana da bozuk yoğurt denk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…