1.Simülasyon teorisi.
2.Reptilian teorisi.
3.Reenkarnasyon
Bu üç teori beni sorgulamaya yöneltti ve bu üç teoriyle kendime bir inanç yarattim bu deistliligin bile otesinde bir inanç oldu diyebilirim.
Uzaylılarla neden iletişim kuramadık?

Çünkü evren çok gelişmiş bir uygarlık tarafından tasarlanmış bir simülasyondur.

Ve bu simülasyonunun içerisinde özgür irademizle yaşadığımızı düşünüyorum.

Hatta dünyayı kontrol altında tutmak için aramızda insan formunda ajanların olma ihtimali var.( bir nevi uzaylı)

Gördüklerimizin, duyduklarımızın ve düşündüğümüz her şeyin bir nevi bir bilgisayar diskine yazıldığını düşünüyorum. Ve öldükten sonra sınavı geçen iyi olan insanların bu çok gelişmiş uygarlık tarafından hafızası silinerek başka bir bedende yaşatılacağını düşünüyorum.

(Bir nevi reenkarnasyon)

Onları hissediyorum onlar aramızda. Doğrusunu söylemek gerekirse sizlerin de fikrini almak isterim arkadaşlar.
Bence onlar 4. Boyut olduğu için göremiyoruz.

Ben sana sorguladığın için veya bir şey için kızmadım ki. Kitap'ta yazan gibi bir senaryo yazdın.

Tamam kusuruma bakma arkadasim insan sorgulayınca bazı şeylerin farkına varıyor ve bizlere anlatilan çoğu şeyin doğru olmadığının farkına varıyor.

Bence onlar 4. boyut olduğu için göremiyoruz.

Aynen bu fikrine katiliyorum. Lakin onlar aramizda.

@Matrix, ama ajan değilim😝, ajan olsaydım bilirdim diye düşünüyorum.

Yine de ne kadar düşünürsek düşünelim ne olduğunu tam olarak bilmemiz çok ama çok zor şu an için, bir odaya girmeden önce içeride ne olduğunu ne kadar hayal edersek veya düşünürsek düşünelim anca içeri girebildiğimiz zaman ne olduğunu öğrenebiliriz. İçeri giremeyip kapıda beklediğimiz zaman ise bir noktadan sonra düşünmek saçma ve yorucu bir eylem oluyor. O yüzden böyle şeyleri aşırı fazla kafaya takmamak lazım bence.

Uzaylı/simülasyon ha var ha yok, ne bileyim ben😝

Doğanın sonsuz gücü karşısında daha saygılı olmamız, bilgisizliğimizi, yetersizliğimizi bilmemiz gerekir. İnanılır kişilerin söylediği nice olmayacak şeyler duyuyoruz; bunlara inanmasak bile kesip atmamalıyız; çünkü olmaz deyip geçmek, olabilecek şeylerin nereye varabileceklerini bildiğimizi ileri sürmek olur haddimizi bilmeden.

Evren akıl alamayacak derecede büyük olduğu için uzaylılar ile iletişim ihtimali olacak gibi değil yani. Hiçbir madde ışık hızını geçemez.

Belli ki kaç milyar yıl geçmesine rağmen gelişmiş bir medeniyette var olmamış. Olsaydı, evrenin kurallarını manüpüle edip, ışık hızını kullanıp, evrenleri keşfedebilirlerdi yani ama demek ki yok.

Ama belki de bize mesaj gönderiyorlardır ama biz bunun farkında bile değiliz ya da çözemiyoruz ve hiç anlamıyoruz :D.

Evren akıl alamayacak derecede büyük olduğu için uzaylılar ile iletişim ihtimali olacak gibi değil yani. Hiçbir madde ışık hızını geçemez.

Belli ki kaç milyar yıl geçmesine rağmen gelişmiş bir medeniyette var olmamış. Olsaydı, evrenin kurallarını manüpüle edip, ışık hızını kullanıp, evrenleri keşfedebilirlerdi yani ama demek ki yok.

Onlar insan formunda aramızda zaten. Hepsi bir program. Bizlerde programiz lakin 3. veya 4. seviyede olabiliriz.

Işık hızı aslında evren için o kadar hızlı bir hız değil. Bizim için çok büyük bir hız lakin evreni düşününce ışık hızına sahip olan bir medeniyet olsa bile daha yeni kendisine yakın sistemleri kontrolü altına almış olabileceğini söylemek doğru olabilir. Konuya ilgi duyan varsa Fermi paradoksunu araştırmanızı öneririm.

Onlar insan formunda aramızda zaten. Hepsi bir program. Bizlerde programiz lakin 3. veya 4. seviyede olabiliriz.
Yok ya, ben asla inanmıyorum.
Yalanım yok, inanırdım öncede :D. Bir ara Andromeda (bize en yakın galaksi) ve Alfa Centauri (bize en yakın güneş sistemi) ile ilgili birçok uzaylı kaçırma haberi, uzaylıların memleketi diye hikayeler duyardım. Hatta gerek filmlere, gerek hikayelere ve gerek kitaplara çok konu olmuştur bunlar.

Işık hızı aslında evren için o kadar hızlı bir hız değil. Bizim için çok büyük bir hız lakin evreni düşününce ışık hızına sahip olan bir medeniyet olsa bile daha yeni kendisine yakın sistemleri kontrolü altına almış olabileceğini söylemek doğru olabilir. Konuya ilgi duyan varsa Fermi paradoksunu araştırmanızı öneririm.
Işık aslında evren için çok hızlı, gözlemci için çok yavaştır.
Mesela ışık hızında hareket ediyorsan sen evrenin bir ucuna anında gidersin ama dünyada milyon yıl geçmiştir belki.

Yok ya, ben asla inanmıyorum.
Yalanım yok, inanırdım öncede :D. Bir ara andromeda (bize en yakın galaksi) ve alfa Centaur'i (bize en yakın güneş sistemi) ile ilgili birçok uzaylı kaçırma haberi, uzaylıların memleketi diye hikayeler duyardım. Hatta gerek filmlere, gerek hikayelere ve gerek kitaplara çok konu olmuştur bunlar.

Işık aslında evren için çok hızlı, gözlemci için çok yavaştır.
Mesela ışık hızında hareket ediyorsan sen evrenin bir ucuna anında gidersin ama dünyada milyon yıl geçmiştir belki.

Anında gideceğimi nereden çıkardın hocam :D. Gözlemlenebilir evren 98 milyar ışık yılı. Sen buna hızlı mı diyorsun evrenin büyümesinin yanında?