Batu07
Uzman
Hocam ilamsız icra yazıyor. Kesin ve sebep göstererek itiraz edeceğim çünkü ben hesabı geri çekmedim. Hesabı sattığım günden beri War Thunder'a giriş bile yapmadım. Hesap sahibine bende yazmayı düşünüyorum ama bana yazmadan bile direkt şikayetçi olduğu için dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden, eğer olay davaya giderse gaijinden hesabıma giriş yapılan cihazların bilgisi ve IP adreslerinin istenmesini talep edeceğim. Zaten iş oralara giderse büyük ihtimalle olacak bu, tutacağım avukatta bunu öneririr büyük ihtimalle. Direkt internet servis sağlayıcımın loglarına da bakılabilir. Kesin kanıt bu olur herhalde. Hesabı 3750 TL'ye sattım.
Eğer ki hesabı geri çekmediyseniz bu dediklerinizi yapın ancak hesabı geri çektiyseniz başınıza bela alırsınız. Şöyle ki dava süreci sonucunda bir avukatlık ücreti daha çıkar ve ek olarak %20 icra inkar tazminatı çıkıyor. Ancak hesabı geri çekmedim ve dolandırıcı diyorsanız itiraz edin ve dava açılırsa avukat tutun. Dava açılmadan avukata gitmenize çok gerek yok bence çünkü dava açmama ihtimalleri de var.