Hocam ilamsız icra yazıyor. Kesin ve sebep göstererek itiraz edeceğim çünkü ben hesabı geri çekmedim. Hesabı sattığım günden beri War Thunder'a giriş bile yapmadım. Hesap sahibine bende yazmayı düşünüyorum ama bana yazmadan bile direkt şikayetçi olduğu için dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden, eğer olay davaya giderse gaijinden hesabıma giriş yapılan cihazların bilgisi ve IP adreslerinin istenmesini talep edeceğim. Zaten iş oralara giderse büyük ihtimalle olacak bu, tutacağım avukatta bunu öneririr büyük ihtimalle. Direkt internet servis sağlayıcımın loglarına da bakılabilir. Kesin kanıt bu olur herhalde. Hesabı 3750 TL'ye sattım.

Eğer ki hesabı geri çekmediyseniz bu dediklerinizi yapın ancak hesabı geri çektiyseniz başınıza bela alırsınız. Şöyle ki dava süreci sonucunda bir avukatlık ücreti daha çıkar ve ek olarak %20 icra inkar tazminatı çıkıyor. Ancak hesabı geri çekmedim ve dolandırıcı diyorsanız itiraz edin ve dava açılırsa avukat tutun. Dava açılmadan avukata gitmenize çok gerek yok bence çünkü dava açmama ihtimalleri de var.

Peki öyle bir şey yaptın mı? Wp konuşmalarınızda ne geçiyor? Ya da yapmadığına dair bir log var mı elinde?

Hocam yazdığımı okumuyor musunuz? Neden öyle bir şey yapayım? Tabii kide yapmadım. WhatsApp üzerinden sadece Gmail'i devretme işini konuştuk, başka bir şey konuşmadık. Giriş yapmadığıma dair somut bir kanıt yok, zaten adam bunu iddia ediyor. Eğer iş uzarsa yukarı da belirttiğim gibi internet servis sağlayıcımdan, internet geçmişim talep edilmesini isteyeceğim. Girdiğim siteler, bağlandığım sunucuların bilgisi mahkeme tarafından Turkcell'den istenirse zaten kesin kanıt olacaktır bu. Çünkü Mayıs ayından beri War Thunder'a giriş yapmadım. Yani gaijinin sunucularına bağlanmadım.

Eğer ki hesabı geri çekmediyseniz bu dediklerinizi yapın ancak hesabı geri çektiyseniz başınıza bela alırsınız. Şöyle ki dava süreci sonucunda bir avukatlık ücreti daha çıkar ve ek olarak %20 icra inkar tazminatı çıkıyor. Ancak hesabı geri çekmedim ve dolandırıcı diyorsanız itiraz edin ve dava açılırsa avukat tutun. Dava açılmadan avukata gitmenize çok gerek yok bence çünkü dava açmama ihtimalleri de var.

Hocam tekrardan dediğim gibi hesabı geri çekmedim ve dediklerimi yapacağım. Ve evet, dava açılırsa avukat tutacağım. Şimdilik gerek yok gibi gözüküyor.

İtemsatış ve gamermarkt gibi satış sitelerinin daha başına böyle bir şey gelmemiş insanları korkutarak zorda bıraktığı olaylardır. Benim de başıma gamermarkt sitesinden dolayı benzer olay geldi. Hesaplarınızı bu sitelerde satmayın yoksa 3 sene önceki hesabınız size misli misli ödeme olarak geri döner. Takipsizlik kararı ile düşürebilirsin bu durumu. Dert etme. Ben bana yapıldığında korktuğum için ödemiştim ama şu an başıma gelse gider takipsizlik kararı çıkartır umursamazdım.

@İtemSatış.com arkadaşımıza destek olur musunuz? Mağdur olmasın.

Hocam teşekkür ederim. Hesap satmanın sıkıntıları olduğunu biliyordum ama paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldım. Hesap satmanın sıkıntılı bir iş olduğunu biliyordum fakat herhalde başıma bir şey gelmez dedim ama geldi. Kağıdı görünce bende bayağı korktum ama anneme babama durumu anlatınca itiraz et, dava açılırsa avukat tutarız dediklerinde rahatladım bayağı. Artık İtemsatış'lık bir şey yok herhalde. Güvenilir, onaylı satıcı olabilmek için, kimlik bilgilerimi yükleyip, yüz doğrulamamı yapmıştım. Karşı taraf şikayetçi olunca doğal olarak bilgilerimi paylaşmışlar. Bundan sonrası için zaten süreç şahısla benim aramda olacak. Süreç ilerledikçe buraya durumu aktaracağım. Bu tarz bir sorun yaşayan başka birisi olursa okuyup süreci öğrenebilsin diye.

Son düzenleme: