Tamam hocam sizin hiçbir adım atmaya niyetiniz yok. Ne paranızı korumak istiyorsunuz ne kanuni hakkınızı kullanmak istiyorsunuz. Adama parasını iade edin. Sonra üstüne para istediği zaman onu da ödersiniz artık sizi dava etmesin, şikayet etmesin diye bir çakala nafaka gibi düzenli para ödersiniz. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya?
Ortada resmi bir anlaşma yok. Hesabı sizin çaldığınıza yönelik bir kanıt yok. Hiçbir şey yok. Korkmanıza gerek olan hiçbir şey yok. Adam ucuza hesabı kapatmaya, paranın kalanını vermemeye çalışıyor o kadar. Ben olsaydım ₺400'yi geri vermezdim bir de Riot desteğe ulaşıp hesabımı da geri almaya çalışırdım. Çünkü karşımdakinin bana hiçbir şekilde zarar veremeyeceğini biliyorum.
Tavsiyemi tekrar yazıyorum bundan sonra da bir tavsiye veremeyeceğim. Hesabı geriye almak için Riot destek ile görüşün ve şansınızı deneyin. Parayı iade etmeyin. Hesabı geriye alırsanız sizin insanlığınıza kalmış bir şey parayı iade de edebilirsiniz etmeyebilirsiniz de hiçbir şey olmaz. Hesabı geriye alamazsanız da hesap zaten o adamdadır en azından ₺400 para aldım diye hayatınıza devam edin. Karşı taraf ile iletişime geçmeyin, onun sizinle iletişime geçmesine de izin vermeyin. Size hiçbir şey yapamaz.
Edit: İlk maili yoksa en son onayladığınız mail ile başvurun bir konuşmaya çalışın, birisine ulaşmaya çalışın. Çok zor şeyler değil bunları denemek.