Riot Games klasiği. Bu klasikten kurtulmak için sil kurtul.Oyunu siliyorsunuz ve sorununuz kalmıyor. Açıkçası 5 kişi oynayacak takımınız yoksa takıma gelen 1 kişi bile zehir edebiliyor. Bu durumda ya sakince devam edeceksiniz ya da benim gibi silip kurtulacaksınız.
Detaylar
Kim cevapladı?15 yaş altıyla alakası yok 10 yaşında olup iyi oynayan da var 30 yaşına gelip toxicleyen de var bırakın artık sürekli ket vurmak için yaş muhabbeti yapıp küçük görmeyi. Sonunda eğlenmek için oynuyoruz eğlenmenize bakın. Troller hakkında ne düşüneyim ki? Hmm ne düşünüyorum ki acaba? Eğlenmeye oynuyorum sinir edebilir uzun zamandır online oyun oynamıyorum da bir maçta troll birisi gelir ikinci maçta gelmez herhalde.
Evet sorum yukarıdaki gibi Phoenix, Breach alıp maçı satan troller hakkında ne düşünüyorsunuz?
Burada fikirlerimi açıkça yazarsam forum sayfasından 100 yıl ban yerim. Üzeri kapalı bir şekilde, nefes aldığı için insan olduğunu sanan ama nefes ve döl israfından başka bir şey olmayan varlıklar.
Valorant oynamadığım için sorun yok.Evet sorum yukarıdaki gibi Phoenix, Breach alıp maçı satan troller hakkında ne düşünüyorsunuz?
- Makaleler
- 4
Oyunu bırakma sebebimdir.
MiniRayss
Uzman
Hocam tek kelime, Mutele geç.
BG3 alınca Valorant'ı, LoL'ü falan sileceğim.Artık bu tarz oyunları saldım gerçekten 10-15 yaş kitlesi oyunu gibi gelmeye başladılar. Bugün girdim saatlerce mis gibi Baldur's Gate 3 oynadım bundan sonra hikayeli oyundan devam. Online oyundan soğuttu adamlar![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-