- Makaleler
- 62
Sizce hangisi?
İşte bu yüzden Valorant oynamayı bıraktım. Öyle bebeler var ki Reyna'nın özellikleri iş görüyor, can falan dolduruyor ve oynamasını seviyorum diye Reyna seçtim, çocuk ağzına geleni söyledi. Bozacaktı zar zor ikna ettik. Taşıyacağım diyorum sövmeye devam ediyor. 4-5 kill alan bebelerin yanında 26 kill ile takımı taşıdım, daha da konuşuyorlar. Bu tipler oyunda aşırı fazla var. Bir de bunların hiç susmayıp, maç bitene kadar konuşanları var. Dikkatim dağılıyor, oyuna odaklanamıyorum, söylüyorum, küfür etmeye başlıyorlar. İşte bu yüzden CS2 oynamaya devam edeceğim. En azından Ruslar ve 35 yaşında 2 çocuklu abi laftan anlıyor.
Valorant zaten artık aim oyunu pek sayılmaz skill oyunu olmaya başladı.
Dikkat et en son premier de hvh atıyorlardı fakat vacnet ile çözmüşler bu olayı sanırım bir tık daha artık bilmiyorum.İşte bu yüzden Valorant oynamayı bıraktım. Öyle bebeler var ki Reyna'nın özellikleri iş görüyor, can falan dolduruyor ve oynamasını seviyorum diye Reyna seçtim, çocuk ağzına geleni söyledi. Bozacaktı zar zor ikna ettik. Taşıyacağım diyorum sövmeye devam ediyor. 4-5 kill alan bebelerin yanında 26 kill ile takımı taşıdım, daha da konuşuyorlar. Bu tipler oyunda aşırı fazla var. Bir de bunların hiç susmayıp, maç bitene kadar konuşanları var. Dikkatim dağılıyor, oyuna odaklanamıyorum, söylüyorum, küfür etmeye başlıyorlar. İşte bu yüzden CS2 oynamaya devam edeceğim. En azından Ruslar ve 35 yaşında 2 çocuklu abi laftan anlıyor.
Son patch i bilmiyorum son patchle alakalı olabilir.Artık yetenek oyunu nasıl oldu? Yetenekler azaltıldı.