Yiğit Eren

Uzman
Valorant'ta aimim geçen hafta çok iyiydi, takımı falan taşıyacak düzeydeydi. Dünden önceki gün ve bugün çok kötü adama çeviremiyorum fareyi, o derece 2/13 vurdum son maç. Bunun sebebi nedir, nasıl düzeltirim? Aynı rankta oynadım bu arada. Monitörü yakınlaştırdım uzaklaştırdım fareyi tutma biçimimi değiştirdim fakat bir türlü imlecim adama tutamıyorum. CS'den geçtim Valorant'a, 3 hafta olmadı tam tempo rank kasmaya başlayalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen önerim ölüm kalım veya takımlı ölüm kalım girmen olur. CS2'de seviyen ne bilmiyorum ama mouse hakimiyetin vardır diye düşünüyorum. Bu yüzden senin daha çok oyun mekaniklerini ve movementı öğrenmen lazım. Bu yüzden ölüm kalım veya takımlı ölüm kalım gir dedim. Ama bunları dümdüz adam vur geç mantığında oynamamak lazım. Belli bir şeye odaklanarak oynaman lazım. Ve bol rank atmaya çalış. Valorant için Aim Lab veya kovaaks girmene çok da gerek yok. Eğer gireceksen de akşam oynayabilirsin. Çünkü Valorant oynamadan önce aim çalışırsan potansiyelinin belli kısmı zaten orada harcanıyor. Ve Aim Lab yerine Kovaaks öneririm eğer aim konusunda ciddi isen.

Valorant'ta aimim geçen hafta çok iyiydi, takımı falan taşıyacak düzeydeydi. Dünden önceki gün ve bugün çok kötü adama çeviremiyorum fareyi, o derece 2/13 vurdum son maç. Bunun sebebi nedir, nasıl düzeltirim? Aynı rankta oynadım bu arada. Monitörü yakınlaştırdım uzaklaştırdım fareyi tutma biçimimi değiştirdim fakat bir türlü imlecim adama tutamıyorum. CS'den geçtim Valorant'a, 3 hafta olmadı tam tempo rank kasmaya başlayalı.
Rankın düşükse aimlabs işe yaramaz aimlabs genel pek işe yaramaz. Poligon daha iyidir hellianın rutini vardı 1 haftada aim canavarı gibi bir şey onu yap. Sadece aim işe yaramaz combatry radi nasıl düşünür ve espor maçları üstüne kendi izleyicilerle 5v5 atarsa da anlatıyor neyin doğru yanlış olduğunu. fareyi tutma biçimini değişmen mantıksız nasıl rahatsa öyle oyna. Mouseu bir anda çevirme yavaş ve stabil oyna. Rankın nedir?

Rankın düşükse aimlabs işe yaramaz aimlabs genel pek işe yaramaz.

Asıl rankı düşükse işe yarar bence. Çünkü fare hakimiyeti kötüdür. Ama CS'den geçiş yaptığı için fare hakimiyetinin kötü olduğunu sanmıyorum.

Sadece aim işe yaramaz combatry radi nasıl düşünür ve espor maçları üstüne kendi izleyicilerle 5V5 atarsa da anlatıyor neyin doğru yanlış olduğunu.

Katılıyorum game sense çok önemli. Fakat bence immortal seviyesine kadar fazla gerek olmuyor.

Fareyi tutma biçimini değişmen mantıksız nasıl rahatsa öyle oyna.

Bunada katılıyorum. Fakat her tutuşun farklı küçük avantajları olabiliyor. Ama aim çalıştıkça bu avantajların pek önemi kalmıyor.

Asıl rankı düşükse işe yarar bence. Çünkü fare hakimiyeti kötüdür. Ama CS'den geçiş yaptığı için fare hakimiyetinin kötü olduğunu sanmıyorum.

Katılıyorum game sense çok önemli. Fakat bence immortal seviyesine kadar fazla gerek olmuyor.

Bunada katılıyorum. Fakat her tutuşun farklı küçük avantajları olabiliyor. Ama aim çalıştıkça bu avantajların pek önemi kalmıyor.
Dia ve diadan sonra önemlidir gamesense.

Nasıl iyi oynuyorsan öyle kal. Mouse tutuşunu sen değil mouseun seçer. Ben hybrid tutuyorum önceden palmdı. Kötü oynadığın gün oyundan çıkabilirsin 3 el kötü oynarsan ard arda.

Son düzenleme: