Detaylar
Kim cevapladı?İnanmayabilirsiniz, ben inanıyorum ama yalan söyleyen de var.
Yan hesabım haklı yere VAC ban yemişti. 2 ay sonra banı açıldı. Hala kullanıyorum hesabı ara sıra.
Valve gerçekten harika bir şirket. Gabe abinin ellerinden öper teşekkürlerimi sunarım.
Kimseye de Valve şirketine laf ettirtmem!
Valve gerçekten harika bir şirket. Gabe abinin ellerinden öper teşekkürlerimi sunarım.
Ha isterseniz maç kayıtlarını paylaşırım onda sıkıntı yok, hile açacak olsam envanterimi yan hesabıma aktarır öyle açardım. Ki öyle değerli hesapta niye açayım?
Dostum Valve'ın ban işini düzgün yapamadığını kabullenip benim ana mesaja dislike atıyorsun, ne diyeyim kiYan hesabım haklı yere VAC ban yemişti. 2 ay sonra banı açıldı. Hala kullanıyorum hesabı ara sıra.
Söylediğim gibi Valve şirketine laf ettirmem.Dostum Valve'ın ban işini düzgün yapamadığını kabullenip benim ana mesaja dislike atıyorsun, ne diyeyim ki![]()
İşlerini adam gibi yapmadıkları doğru ancak ben yine de Valve'nin tarafındayım.
Bir çok tanıdığım mevcut haksız Overwatch ban yiyen, arkadaşın da hile açmadığını biliyorum zaten öyle bir tip değil. Valve haksız ban atıyor arkadaşlar bunu kabullenelim, kabullenemeyen denildiği gibi Valve yalayıcısı bana kalırsa.
Yalan söylediğinde eline ne geçecek ki insanın?İnanmayabilirsiniz, ben inanıyorum ama yalan söyleyen de var.
Bu söyleminin sebebini merak ettim. Valve babanızın şirketi mi hocam?Söylediğim gibi Valve şirketine laf ettirmem.
İşlerini adam gibi yapmadıkları doğru ancak ben yine de Valve'nin tarafındayım.
- Makaleler
- 1
Zamanında Xantares'in bile haksız yere ban yediğini düşünürsek neden insanlar anlamıyor haksız ban atma olabileceğini.