Slimjet'i tekrar indirip kurdum. Sonra bcuninstaller uygulamasını kurdum. Bcu ile Slimjet'i kayıt defteri dahil sildim(kayıt defteri silme kısmında tamamını seçmeye çalışınca sistem için tehlikeli olabilir tarzı bir uyarı vermişti anladığım kadarıyla bende orasına dokunmadım).Sonra o pencereyi açtım ama sonuç yine aynı illet bırakmıyor yakamı.
Edit: Arkadaşlar an itibarıyla sorunumu çözmüş bulunuyorum. Bcu ile kaldırmayı denediğimde olmamıştı. Kayıt defterinden barış hocamın anlattığı yöntem değil birazcık daha farklı bir yöntemle çözmeyi başardım sorunu. Regedit'i çalıştır kısmından açıp Slimjet, flashpeak Slimjet, flashpeak, sjsetup gibi Slimjet ile alakası olan adan Z ye bütün dosyaları sildim ta ki bu komutların hepsinden sonra kayıt defteri araması tamamlandı bildirimi gelene kadar. Sonra varsayılan tarayıcı penceresinden kontrol ettim ve sorunum çözülmüş oldu. Ne olur ne olmaz belki yeniden başlatınca sorun tekrar çıkar deyip yeniden başlattım ama tamamen çözülmüş sorunum. Yardımlarınız için minnettarım. Attığım SS te göründüğü üzere Slimjet illeti silinmiş önerilenler kısmından. Nefret ediyorum bu tarz sorunlar çıkaran uygulamalardan.