Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
G.Skill'in 16 GB'lık RAM'ini alacağım. İnternette Web'e özel 1.104 TL gözüküyor. Bunu internetten satın alıp şubeden teslim alma işini yapabilir miyim? Yapabilirsemde nasıl bir yol izlemeyilim müşteri hizmetleriyle konuşup öyle mi almam gerekir?
Not: Gideceğim şubede RAM var gözüküyor.

Çözüm
İnternetten alırken "Teslimat" kısmında, "Şubeden Teslimat" benzeri bir seçenek vardır. Orada size yakın şubeyi seçerseniz; ödemeyi internetten yapıp, ürünü de seçtiğiniz şubeye gidip elden alabilirsiniz. Böyle bir seçenek yoksa, sadece kargo ile gönderiliyordur. Müşteri hizmetleri ile görüşmeye pek de gerek yok gibi.
@Koneko Toujou geçen yıl web özel fiyatla Galaxy S22 almıştım. Mağazada teslim teslim seçeneğini seçip siparişimi verdim. 1 saat sonra da teslim almaya gittim. Alışveriş yaptığım kartımı artımı gösterip ürün ile faturamla birlikte mağazadan ayrıldım.

Evde alırken böyle bir seçenek olup olmadığına bakarım. Bugün sipariş verip yarın almaya gitsem sıkıntı olur mu acaba?

@Koneko Toujou, oyle bir secenek var. Bu alttaki senin RAM. Sepete ekle dediginde gozukuyor.
1727523500331.webp