VDSL 50 Mbps paket hızı 50 Mbps'ye ulaşmıyor

TurkNet'i bekle biraz dişini sık.

Hat değerleriniz 50Mbps yetmiyor hatta stabil bağlantı için 35Mbps iyi şu an.

14 gün içinde iade hakkım varken yani 35 Mbps'e geri mi dönmeliyim? Test ettiğimde oyunlarda ping zıplamaları oluyor 10-15 giderken birden 80'e zıplıyor.

TurkNet'i bekle biraz dişini sık.

TurkNet geldiğinde Türk Telekom'u TurkNet'i denemek için 6 aylık donduracağım. Sonra TurkNet'i dondurup böyle böyle taahhüt bitene kadar ilerletmeyi düşünüyorum. TurkNet'te dondurma seçeneği var mı?

İç tesisatta ankestraya kadar giden CAT6 çektirdim daha yeni. Santral mesafesini Gemini ile konuştuk tahminen 600-800M ileride dedi bana.

TurkNet hizmet dondurma aylık 150TL. Eskiden ping zıplaması yapıyor muydu?

Bakır hatlarda, saha dolabını modemin dibine çeksen dahi, kayıpsız bir hız alamazsın. Teorik olarak mümkün değil
Sinyal gürültüsü az ise yüksek hızlar alınıyor. Benim saha dolapla aramda baya mesafe olmasına rağmen ulaşılabilir hızım 150 Mbps civarı.

Müşteri hizmetlerine hat değerlerim 50 Mbps kaldırmadığı için 35-40 Mbps limit koymalarını isteyebilirsin.

Arada 45 TL fark vardı hız yükseltilmesini talep ettim bu şekilde 50 Mbps'e geçmiştim. Şimdi 35 Mbps'e geri dönmek istediğimi söyleyip fiyattan düşecekler mi onda bakmalıyım.

Sinyal gürültüsü az ise yüksek hızlar alınıyor. Benim saha dolapla aramda bayağı mesafe olmasına rağmen ulaşılabilir hızım 150 Mbps civarı.

VDSL 100 diye biliyorum hocam maksimum. Fiberde olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…