Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Yer
United Kingdom
Bu site yanlış bilgi vererek insanları çok yanlış yönlendirmekte.

Hemen bir örnek:

Bu site 30 inçlik üründe ''anti glare'' olmadığını söylüyor, ancak hemen ürünün panelini inceleyelim:

AUO M300DVR01.00A

Anti glare mevcut.

Bu sadece bir tanesi, bunun gibi bir çok daha yanlış bilgi vermekte, bence uyarısı geçilmeli veya komple yasaklanmalı. @Emre @Recep Baltaş @Enes3078

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 35 Eksi
Bu tur sitelerde her zaman az da olsa yanlış bilgilerin olmasi normal. Bazi sitelerin yaptigi gibi bir tarafi surekli kayirip daha ustun gostermeye calismiyorsa sorun yok bence.

• Beğendim
İfadeler: 972

Hemen bir örnek:

Bu site 30 inçlik üründe ''anti glare'' olmadığını söylüyor, ancak hemen ürünün panelini inceleyelim:

AUO M300DVR01.00A

Anti glare mevcut.

Bu sadece bir tanesi, bunun gibi bir çok daha yanlış bilgi vermekte, bence uyarısı geçilmeli veya komple yasaklanmalı. @Emre @Recep Baltaş @Enes3078
Patlıcanla işlemci karşılaştırabildiğiniz ender sitelerden bir tanesi. Up veriyorum, he yalan hem de saçma.

Hemen bir örnek:

Bu site 30 inçlik üründe "anti glare" olmadığını söylüyor, ancak hemen ürünün panelini inceleyelim:

Anti glare mevcut.

Bu sadece bir tanesi, bunun gibi birçok daha yanlış bilgi vermekte, bence uyarısı geçilmeli veya komple yasaklanmalı. @Emre @Recep Baltaş @Enes3078

Reviews and Ratings'de bunlar gibi mi?

Böyle sitelere karşılaştırma için hiç girmiyorum.

Donanım için en iyi karşılaştırma ya Cinebench'ya da PassMark'ta. Bu ikisini kullanırsanız zaten başka siteye gerek kalmıyor.