Merhaba. Son 3 senedir her birkaç ayda bir başlayan bir vertigo ile başa çıkmaya çalışıyorum. Biraz ağır geçiyor. Çok fazla özel hastane ve devlet hastanesi gezmeme rağmen Rabb'ime şükür, alternatif tıpta çaremi buldum. Yalnız, en son ki baş dönmelerim sona erdikten beri olduğum yerde sabit dururken, yukarıya bakarken veya herhangi bir yere odaklandığımda görüşte titreme ve hafif bir baş dönmesi yaşıyorum. Vertigo yaşamış hocalarımdan aynı durumu yaşayanlar varsa bilgi edinmek isterim. Hayırlı akşamlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Annenizin ellerinden öperim, geçmiş olsun. Bana hastaneler çare bulamadı.Öncelikle geçmiş olsun. Geçenlerde annemde kulakta kristalleri yerinden oynadığı için başı dönüyordu. Hastanede tedaviyle düzelttiler ve şimdi iyi sanırım.
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
Baş dönme esnasında gözlerimde bahsettiğiniz gariplikler olabiliyor ama baş dönme sonrasında sorun kalmıyor.
Bir ara çok sık ve çok uzun süreler boyunca yatağa takılı kalıyordum. Fakat aylardır Vertigo yaşamadım. Sebebini de çözümünü de bilmiyoruz, bilmiyorlar.
Alternatif tıp çözümünüz nedir?
Bir ara çok sık ve çok uzun süreler boyunca yatağa takılı kalıyordum. Fakat aylardır Vertigo yaşamadım. Sebebini de çözümünü de bilmiyoruz, bilmiyorlar.
Geçmiş olsun hocam. Dikkat edin kendinize, ihmal etmeyin. Benim de annemde Periferik Vertigo çıktı dün gittiğimiz muayene sonucu. Boyun damarları kalınlaşmış ve kılcal damarları tıkanmış. 1-2 aydır ne çektiğini bi' ben bilirim. Odaklanma sorunu var ve bayılacakmış hissine kapılıyor sürekli. Doktor kan sulandırıcı birde vertigo için bir hap verdi. 6 ay sonra kontrol var bakalım.
Çok geçmiş olsun hocam. Refleksoloji ve tanıdığımız bir hocam, doktorların yapmadığı, yapamadığı bir manevra yaptı. Yaşadığım zaman da kendim uygulamam için hareketler gösterdi.Baş dönme esnasında gözlerimde bahsettiğiniz gariplikler olabiliyor ama baş dönme sonrasında sorun kalmıyor.
Teşekkürler ve çok geçmiş olsun hocam, Rabb'im şifa versin annenize. Benim de boğazımda bir sorun var sanırım.Geçmiş olsun hocam. Dikkat edin kendinize, ihmal etmeyin. Benim de annemde Periferik Vertigo çıktı dün gittiğimiz muayene sonucu. Boyun damarları kalınlaşmış ve kılcal damarları tıkanmış. 1-2 aydır ne çektiğini bi' ben bilirim. Odaklanma sorunu var ve bayılacakmış hissine kapılıyor sürekli. Doktor kan sulandırıcı birde vertigo için bir hap verdi. 6 ay sonra kontrol var bakalım.
DebianİsBest
Uzman
Çok geçmiş olsun hocam. Refleksoloji ve tanıdığımız bir hocam, doktorların yapmadığı, yapamadığı bir manevra yaptı. Yaşadığım zaman da kendim uygulamam için hareketler gösterdi.
Teşekkürler ve çok geçmiş olsun hocam, Rabb'im şifa versin annenize. Benim de boğazımda bir sorun var sanırım.
Hocam merhaba sizde aniden ayağa kalkınca şiddetli baş dönmesi oluyor mu? Bu bende çok şiddeti şekilde oluyor ve bir yere uzanana kadar başım dönmeye devam ediyor ve düşecek gibi oluyorum. Uygulayabileceğim herhangi bir hareket var mı benim de? Ne yapabilirim? Size de çok geçmiş olsun bu arada.
Sağ olum hocam. Doktora gittiniz mi daha önce? Bu durumda bilmeden manevra uygularsanız daha kötüye gidebilir. Sizlere de çok geçmiş olsun.Hocam merhaba sizde aniden ayağa kalkınca şiddetli baş dönmesi oluyor mu? Bu bende çok şiddeti şekilde oluyor ve bir yere uzanana kadar başım dönmeye devam ediyor ve düşecek gibi oluyorum. Uygulayabileceğim herhangi bir hareket var mı benim de? Ne yapabilirim? Size de çok geçmiş olsun bu arada.
DebianİsBest
Uzman
Sağ olum hocam. Doktora gittiniz mi daha önce? Bu durumda bilmeden manevra uygularsanız daha kötüye gidebilir. Sizlere de çok geçmiş olsun.
Teşekkürler, evet doktora gittim fakat hiç ilgilenmediler. Sıkıntı değil, ani hareket yapma geçer dediler. Fakat daha da arttı ve düzelmedi. Şimdi gitsem de çok ilgileneceklerini sanmıyorum maalesef.
Hocam maalesef normal hastanelerdeki Kbb doktorlarının bu hastalıktan anladıklarını hiç görmedim. Vertigo hastanelerini de araştırabilirsiniz ama oralar da hem gereksiz pahalı, hem de kötü çıkma ihtimali var. Hangi şehirdesiniz hocam?Teşekkürler, evet doktora gittim fakat hiç ilgilenmediler. Sıkıntı değil, ani hareket yapma geçer dediler. Fakat daha da arttı ve düzelmedi. Şimdi gitsem de çok ilgileneceklerini sanmıyorum maalesef.