kadirusluer

Gelişen
Arkadaşlar mouse alalı 4 ay oldu.. Son derece memnundum fakat 1 haftadır sol tıkta bir sorun var.. Mesela CS oynuyorum spray atarken spray kesılıyor mouse bir anda basmayı kesıyor.. Sorun sızce nedır? Yardımcı olursanız sevınirım. Gunluk kullanımda hiçbir sıkıntı cekmıyorum tek tıklamalarda.. Ama CS, Valorant gıbı oyunlarda spray yaparken dırekt hıssedıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
VGN HUB yazılımında bir şeyleri değiştirdiniz mi peki sorun yaşamaya başlamadan önce? Şayet kurulu bile değilse, kurup Key Debounce Delay değerini düşürmeyi deneyebilirsiniz.

Microswitchlerden kaynaklı gibi geldi bana. Eğer mause'un yazılımı varsa belki bir ayardan kaynaklı da olabilir.
yazılmı yenı yukledım denıyorum sorun devam edıyor.. baska programlarda tus atamalarından kaynaklımı acaba dıye dusunuyorum ama oda sanmıyorum.. son bı format atıp denıcem olmazsa artık ya çöp ya servıs varsa servıse :)

VGN HUB yazılımında bir şeyleri değiştirdiniz mi peki sorun yaşamaya başlamadan önce? Şayet kurulu bile değilse, kurup Key Debounce Delay değerini düşürmeyi deneyebilirsiniz.

hocam denıcem.. teşekkurler.

yazılmı yenı yukledım denıyorum sorun devam edıyor.. baska programlarda tus atamalarından kaynaklımı acaba dıye dusunuyorum ama oda sanmıyorum.. son bı format atıp denıcem olmazsa artık ya çöp ya servıs varsa servıse :)

hocam denıcem.. teşekkurler.
usta aynı sorun bende de var cozebıldın mı ?