DDU İle güvenli modda driverı silip tekrar güncelini kurdum fakat hata hala devam ediyor. YouTube'dan video izlerken ses ve görüntü kasıyor. Bilgisayarı yeni topladım sayılır, Windows'u da temiz formatladım. Sorunu çözemedim, yardımcı olacak varsa güzel olur.
CPU+RAM yaptım, 3D standart yaptım, CPU yaptım, VRAM yaptım hiçbirinde 10 dakika boyunca kapanmadı. Power yapmaya çalıştım fakat 92 dereceyi gördü işlemci, bundan dolayı durdurdum testi. Yani, sonuç olarak mavi ekran yemedim.
Power testini başlattığım anda çöktü PC. Bu sefer minidump dosyası bozuk değil sanırım.
Minidump: 031625-4843-01.dmp
100 derece sınır. 90' ı geçince durdur dememin sebebi kaş yaparken göz çıkarmamak. 90 da kritik bir sıcaklık.
Buradan kesin sorun şurada diyemeyiz çünkü mesaj yazarak bir yere varamayız. Birebir doğrudan cihazla ilgilenip gereken bütün tetkikleri yapmamız gerekiyor. Deneme-yanılmayla. Gerekirse parça değiştirerek.
O yüzden de madem öyle, bilgisayarcıya götür güç kaynağı değiştirsin, test yapsın. Yine hata çıkarsa bu sefer suçlu anakart olacak.
Arkadaşlar bilgisayarı hala götüremedim ama video izlerken kasma olduğunda ekran kartı mV ve MHz bir anda artıyor bunun sebebi ve çözümü nedir? Belki bütün sorun budur.