memzcat
Uzman
Dosyayı APKPure'den indirdim. APKPure'deki bütün APK'lar güvenli oluyor diye biliyordum fakat VirusTotal sonucu pek iyi gelmedi. Sizce indirmeli miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama bilindik değil, bilindik olmadığı için APK halini tutan siteler güvenli değil. Softanic, Tamindir, APK Pure her zaman güvenebileceğin yerler değil. Attığın tarama sonucunda ESET uyarı vermiş. İndirmeni önermem asla. Başka bir dosya yöneticisi bul.APK dosyasını düzenleyip geri APK olarak çıkarmaya çalışıyorum. Zarchiver'de denedim apkyı klasöre çıkartıp düzenlemeyi yaptım geri zipe çevirip dosya formatını .APK yaptım fakat paketin ayrıştırılmasında sorun oluştu hatasını aldım. Şimdi bunda aynı şeyi denemeye çalışıyorum.
APK dosyasını düzenleyip geri APK olarak çıkarmaya çalışıyorum. Zarchiver'de denedim apkyı klasöre çıkartıp düzenlemeyi yaptım geri zipe çevirip dosya formatını .APK yaptım fakat paketin ayrıştırılmasında sorun oluştu hatasını aldım. Şimdi bunda aynı şeyi denemeye çalışıyorum.APKPure fena değil ama her dosya güvenli değil. APK Mirror her zaman güvenli fakat indirdiğin MT Manager yok.
Zarchiver neden kullanmıyorsun?
Uygulama bilindik değil, bilindik olmadığı için APK halini tutan siteler güvenli değil. Softanic, Tamindir, APK Pure her zaman güvenebileceğin yerler değil. Attığın tarama sonucunda ESET uyarı vermiş. İndirmeni önermem asla. Başka bir dosya yöneticisi bul.APK dosyasını düzenleyip geri APK olarak çıkarmaya çalışıyorum. Zarchiver'de denedim apkyı klasöre çıkartıp düzenlemeyi yaptım geri zipe çevirip dosya formatını .APK yaptım fakat paketin ayrıştırılmasında sorun oluştu hatasını aldım. Şimdi bunda aynı şeyi denemeye çalışıyorum.
Uygulama bilindik değil, bilindik olmadığı için APK halini tutan siteler güvenli değil. Softanic, tamindir, APKPure her zaman güvenebileceğin yerler değil. Attığın tarama sonucunda ESET uyarı vermiş. İndirmeni önermem asla. Başka bir dosya yöneticisi bul.
Play Store'da 240TL fakat bir dosya yöneticisi için değmez dedim. Neyse başka bir şey deneyeceğim yapacak bir şey yok. Sağ olun.
Sanal androidde çalıştırıp sanal Android'in internetini kapatsam sizce cihaza bir şey olur mu?Ben virüslü olsa bile kullanmak zorunda olduğum uygulamalar için şu yolu izliyorum. APK dosyalarını telefona kursan bile uygulamayı açmadığın sürece asla çalışmıyor. Exe dosyası gibi değiller yani. O yüzden programı kurduktan sonra uygulamayı açmadan, uygulama ayarlarına girip internet bağlantısını engelle, arka planda çalışmasını engelle. Dosya yöneticisi internet bağlantısı istemiyordur herhalde.
Yapabiliyorsan öyle yap daha iyi olur. Sorun olacağını sanmam, sanal makine zaten.Sanal androidde çalıştırıp sanal Android'in internetini kapatsam sizce cihaza bir şey olur mu?