Vivense kaliteli ve güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sbbo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 430
  • Etiketler Etiketler
    vivense
Daha önce kullanmadığım için kalite hakkında yorum yapamam ama güvenilir bir marka.

Ben de Vivense'ten yeni evim icin su masayi aldim:

Arkadasim da aynisini kullaniyor ve onerdi. Yani bu fiyata F/P urunu diyor kendisi.

Almak istediginiz modeli ve markanin urunleri hakkinda bilgim yok ama masa ayaklari o sekilde olan baska masa almistim zeminde cok az sorun oldugu icin denge ayarlama sorunu yasamistim. Bu tip ayaklari olan modelleri almadan once mutlaka fiziki olarak gorup inceleyip alin.

Almak istediğiniz ürünü ilk kez görüyorum, yorum yapamam.

Ancak Vivense'den 3 farklı ürün aldım. 2'si çöp olacak derecede çok kısa sürede yıprandı. Basit, ortalama kullanım için bir L koltuk aldık, çok çabuk ayakları çöktü. Oturma bölümlerinde deformasyon oldu. Bunları alt alta koyunca bir daha alışveriş yapmam dediğim markalardan biri olmuştu benim için.

Ancak bu ürün basit görünüyor, bahsettiğim olumsuzluklar bu ürün için geçerli olmayabilir.

Vivense markası genelde diğer mobilya markalarına göre daha uygun fiyata ürünler satar ama malzeme kalitesi de buna doğru orantılı olarak düşüktür.

Vivense'den bir alışverişim oldu. O da L koltuktu, 5-6 aydır gayet memnunum mobilya konusunda tercih edecek olduğum bir işletme kendileri.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt