Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
1 yıldır Türk Telekom kullanıyorum ama mevcut müşteriye çok pahalı fiyat söylüyorlar taahhüt yenilemek yerine bende numara taşıma yapıyorum. Aynı şekilde Turkcell'de aynı.
En son 4 yıl önce vodafoneluydum ve bayağı eski müşteriydim 6 yıl Vodafone kullandım.
O zamanki kullanım deneyimim çöptü diyebilirim. Sürekli kesilen aramalar mı dersiniz çekmeyen internetler mi dersiniz hepsi Vodafone'daydı. En güçlü çekim gücünde Telekom diyorum. En büyük kapsama alanı Turkcell ve en ucuz olarak da Vodafone diyorum.
En son yaşadığım deneyimi anlattım, Vodafone kullanan varsa çekimi hızı veya kapsama alanı nasıl deneyimlerini paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone'u, iyi çeksin çekmesin önermiyorum. Öyle bir firma düşünün ki verdiği bedava interneti kullandırtmıyor. Kullandırtsa bile çekmiyor ve yavaş, kendi paketine de geçemiyorsun.

2019 2020 gibi aylık 200 liraya sınırsız YouTube Spotify sosyal medya + 40GB paketini beğendiğim için geçmiştim. Neden fiyatı makul anladım sonradan; İnterneti bitiremiyorsun çünkü çekmiyor.

Ben geçeli bir ay oluyor. Abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Gayette iyi çekiyor. Ha belki Türk Telekom bir tık daha iyi çekiyor olabilir ama abartıldığı kadar fark yok. Fiyatlarıda TT'ye göre kat kat daha uygun.