Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
50 Megabitlik Türk Telekom altyapılı Vodafone interneti kullanıyorum. Önceden böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ve gayet memnun bir şekilde kullanıyordum. Fakat artık modemin resetlenmesinden kaynaklı mıdır bilmem ama bir yavaşlama hissediyor gibiyim. Bunlara ek olarak da şehir merkezinde yaşadığımı da belirtiyim.

Önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mıdır?

50 megabitlik Türk Telekom altyapılı Vodafone interneti kullanıyorum. Önceden böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ve gayet memnun bir şekilde kullanıyordum. Fakat artık modemin resetlenmesinden kaynaklı mıdır bilmem ama bir yavaşlama hissediyor gibiyim. Bunlara ek olarak da şehir merkezinde yaşadığımı da belirtiyim.

Vodafone servisini arayın, anlatın durumu, eğer umursamazlıktan gelirlerse veya "bir şey yok ya" moduna girerlerse biraz esip gürleyin, yaparlar.

50 Megabitlik Türk Telekom altyapılı Vodafone interneti kullanıyorum. Önceden böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ve gayet memnun bir şekilde kullanıyordum. Fakat artık modemin resetlenmesinden kaynaklı mıdır bilmem ama bir yavaşlama hissediyor gibiyim. Bunlara ek olarak da şehir merkezinde yaşadığımı da belirtiyim.

Google sunucularında sorun var. Ben ChatGPT'ye de erişemedim hatta. Neden bilmiyorum.